Lifestyle

Komentari 21

Kupovala je majicu online - pa tako otkrila da ju partner vara

Kupovala je majicu online - pa tako otkrila da ju partner vara

Žena je putem interneta kupovala rabljeni top pa shvatila kako je fotografija prodavačice snimljena kod njezinog dečka i da priča s njegovom ljubavnicom

Anonimna žena snimke svog zaslona mobitela podijelila je s popularnim Instagram računom Depop Drama kojeg prati nešto više od 575 tisuća ljudi. Na njemu se svakodnevno objavljuju 'drame' između kupaca i prodavača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako je žena otkrila da ju partner vara? 

Na slici se vidi razgovor između dvije žene - jedna je kupovala top, a druga ga je prodavala, piše Mirror.

U uvodnoj poruci, žena je pitala djevojku koja prodaje top: 'Hej, čudno pitanje, ali znaš li nekoga tko se zove (sakriveno ime)'.

Druga djevojka odmah je potvrdila da ga zna, a zatim ju je žena pitala je li top slikala u njegovoj spavaćoj sobi, na što je zbunjena djevojka odgovorila: 'Da, ostavila sam stvari kod njega, zašto pitaš? Poznaješ li ga?'

Nakon toga, žena je ljutito odgovorila: 'Da, znam ga, on mi je dečko! Zašto si uopće bila kod njega?'

No djevojku ni to nije spriječilo da iskoristi priliku za prodaju te je drsko odgovorila: 'Oprosti, žao mi je, nisam znala! Jesi li još zainteresirana za kupnju topa?'.

Razumljivo, žena više nije bila zainteresirana, pa joj je bahato uzvratila: 'Ne, nisam zainteresirana za top.'

Objava je vrlo brzo postala viralna te je skupila preko 80.000 lajkova i stotinu komentara, a mnogi su rekli kako im je najzabavnije pitanje bilo: 'Jesi li još uvijek zainteresirana za top'.

Najčitaniji članci