Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Lavovi će cijele godine naglo sklapati i brzo prekidati veze

Lavovi će cijele godine naglo sklapati i brzo prekidati veze
4

Doći će do velikih pomaka u načinu na koji doživljavate ljubav. No, sloboda će vam na neki način odgovarati. Imat ćete puno udvarača, što će goditi vašem egu...

VIDEO

Prošlih godina vaša je ljubavna situacija bila prilično nedefinirana. Veliku važnost poklanjali ste duhovnim aspektima ljubavi, na čemu su padali mnogi potencijalni partneri. Sada će doći do velikih promjena. Postat ćete puno realniji i određeniji. Shvatit ćete da je u odnosima teško ostvariti ideale pa ćete početi prihvaćati svijet onakvim kakav jest. Takav pristup odrazit će se i na sklapanje veza. Sada ćete puno brže započinjati komunikaciju s ljudima koji vam se svide. Nažalost, baš kao što će brzo počinjati, nove će se veze i naglo prekidati. No, to vam ove godine uopće neće smetati. 

Na neki način sloboda će vam odgovarati. Nećete poznavati granice i s nekim novim veseljem upuštat ćete se u eksperimentiranja. Tijekom ljeta imat ćete dosta usputnih veza i dobro ćete se zabavljati. Kad nastupi jesen, priuštit ćete si mali predah, ali ćete se krajem godine ponovno angažirati iz sve snage... Imat ćete puno udvarača, što će goditi vašem egu. 

ZAVOĐENJE

Lavovima je vrlo važno kakav dojam ostavljaju, stoga im već u prvom kontaktu pokažite koliko ih cijenite i poštujete. S vremena na vrijeme pohvalite njihove sposobnosti i kompetentnost u rješavanju zadataka. Izbjegnite svaku, pa i najmanju kritiku i uvijek stvarajte dojam da oni vode glavnu riječ. Potrudite se da vaše druženje bude ispunjeno kreativnošću.

U KREVETU VOLE

Kao i u drugima stvarima, tako i u krevetu Lavovi vole biti u središtu pažnje. Njihovi partneri tijekom vođenja ljubavi trebaju iskazivati oduševljenje i entuzijazam. Iako su vrlo strastveni, Lavovi nisu pretjerano maštoviti ljubavnici. Preferiraju jedan položaj i općenito se drže rutine. Pazite, promjene treba incirati polako i strpljivo.

LJUBAVNI SAVJETI

ON: U odnosima s drugima budite obzirni i uvažite njihove potrebe. Tako se stvaraju trajni odnosi.

ONA: Nakon nekoliko godina podređenosti u vezi, konačno je došlo vrijeme da preuzmete glavnu riječ.

IDEALAN PARTNER: OVAN

S pripadnicima ovog vatrenog znaka dijelite entuzijazam. S njima vam nikad nije dosadno. 

NAJGORI PARTNER: ŠKORPION

Lavovi i Škorpioni teško mogu biti u istom prostoru jer uvijek dođe do sukoba oko vodeće pozicije.

SLOBODNJACI

Uživat ćete u slobodi i neobaveznim druženjima. Nova poznanstva donijet će prilike za ljubavne avanture. Krajem proljeća možda ćete uspostaviti neobičan kontakt s nekim iz inozemstva. Dopisivanje bi moglo dovesti do ljubavi. 

U VEZI

Vašoj je vezi potreban redizajn. U zadnje vrijeme žrtvujete svoje interese kupujući mir. Sada ste na izmaku snaga. Na ljeto ćete imati mogućnost napraviti važne promjene. Dobit ćete priliku za veću slobodu. Iskoristite je! 

IDEALNO PUTOVANJE

Među državama koje bi bile bliske vašem znaku rođenja izdvajamo Italiju. Spakirajte se i otputujte našim temperamentnim susjedima jer ćete među njima sigurno upoznati ljude koji će vam odgovarati. Uživat ćete. Dobar su izbor i zemlje izvan vaše uobičajene rute, primjerice Makedonija, čudesni Madagaskar i Zanzibar. Od gradova po vašoj mjeri ističemo Los Angeles i Rim. Možda će vam se učiniti malo neobičnim izborom, ali budete li u prilici, svakako posjetite i indijski Mumbai.

DOBAR DAN: 19.8.2011.

Sve će vam ići od ruke. Činit će vam se da su se svi anđeli ujedinili kako bi vam pomagali.

DOBRO RAZDOBLJE: kolovoz, rujan

Bit ćete u elementu i jednostavno ćete blistati. Drugi će se natjecati da vam budu bliže.

LOŠ DAN: 21.11.2011.

Izbjegnite bilo kakvo izjavljivanje ljubavi. Reakcija bi vas mogla baciti u duboku depresiju.

LOŠE RAZDOBLJE: listopad, studeni

Doći će do zastoja u osvajanju. Predahnite i čuvajte se za veliko finale krajem godine.

OSOBINE

Lav ima potrebu svima pokazati da je vrijedan divljenja. I svom će partneru stalno dokazivati da je najbolji. Voli biti dominantan.

Za Lava je jako važno da bude u centru pažnje. U suprotnom, osjeća se loše. Zrači toplinom i po prirodi je autoritet. Ne voli i nema smisla za spletke pa ga kolege cijene.

Ne zaboravite mu laskati i ne spominjite mu teme poput starosti, bolesti i usamljenosti. To su njihovi najdublji strahovi. Iako ne izgledaju tako, ranjivi su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije