Lifestyle

Komentari 116

Liječnica tetovirana od glave do pete: 'Moj izgled nije bitan'

Australka Sarah Grey, pokrivena je tetovažama od glave do pete. Smatraju je jednom od najperspektivnijih mladih doktora, a iako je doživjela neugodnosti smatra da je njen rad najbitniji

Dr. Sarah Grey, ortopedska kirurginja iz Adelaidea u Australiji postala je poznata kao liječnica s najviše tetovaža. Za sebe kaže da  je 'najšarolikija' doktorica u bolnici i smatra da njezin izgled ne bi trebao utjecati na to kako je ljudi vide kao liječnicu.

- Ako ste sigurni i konkurentni u svom poslu, ne bi trebalo biti važno kako izgledate - rekla je Sarah (31) u australskoj emisiji Sunrise. Sarah je već hvaljena kao jedna od najboljih i najperspektivnijih mladih liječnica u Australiji, a trenutno radi u bolnici Royal Adelaide.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako ste sigurni i konkurentni u svom poslu, ne bi trebalo biti važno kako izgledate - rekla je Sarah (31) za  australsku emisiju Sunrise.

Osim toga, ona tvrdi da njene neobične tetovaže mogu pomoći kod interakcije s pacijentima, posebno mlađim.

 

- Smatram da mogu biti dobra tema za razgovor, posebno kod mlađih pacijenata - rekla je Sarah.

Sarah je rođena i odrasla u Adelaidi, a svoju prvu tetovažu napravila je kad je imala samo 16 godina. Njezina strast prema tinti se pretvorila i u posao. Zajedno sa suprugom Mattom ima salon za tetoviranje.

Tetovaže su joj često uzrokovale i probleme. Sarah kaže da bi je ponekad potjerali iz restorana kada bi vidjeli njeno tijelo ili je u trgovinama ne bi htjeli poslužiti.

Ipak, kaže kako je na poslu, ni kolege ni pacijenti ne tretiraju drugačije zbog tetovaža.

- Postoje situacije kada osjetim drugačije, ali jako rijetko - rekla je Sarah, a prenosi Mirror.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci