Lifestyle

Komentari 113

Liječnik objasnio kako odrediti veličinu 'ponosa' u muškarca, i to samo pogledom u ruke

Liječnik objasnio kako odrediti veličinu 'ponosa' u muškarca, i to samo pogledom u ruke

Liječnik Karan Rajan je citirao urološko istraživanje iz 2011. za koje je rekao da je otkrilo metodu procjene veličine penisa.Naime, dovoljno je samo pogledati muškarcu u ruke

Liječnik je otkrio nekonvencionalan način da se procijeni veličina penisa i to jednostavnim pogledom na ruke muškarca. TikTok video u kojem je prikazana metoda za mjerenje penisa prešao je 1,5 milijuna pregleda na video platformi.

POGLEDAJTE VIDEO: Radi sobe za 'akciju'

- Veličinu muškog spolnog organa možete pogoditi po tome koliko mu je kratak kažiprst - rekao je dr. Karan Rajan, koji ima TikTok profil pod nazivom @dr.karanr. Ovaj liječnik je citirao urološko istraživanje iz 2011. u Asian Journal of Andrology, za koje je rekao da je otkrilo da 'ako je kažiprst kraći u usporedbi s prstenjakom, to znači da muškarac ima veći penis'.

- Ovo je poznato kao omjer druge i četvrte znamenke, a računa se tako da se duljina kažiprsta podijeli s duljinom prstenjaka. Što je kažiprst manji, to je manji omjer - nastavio je Rajan. Razmišljajte o tome kao o urološkoj verziji korištenja podlaktice za izračunavanje veličine stopala.

Naravno, ova često citirana formula očito nije korisna samo za procjenu veličine nečijeg falusa.

- Manji omjer znamenki ukazuje na visoku izloženost testosteronu. Prema studiji, testosteron ne kontrolira samo buduću duljinu penisa već i buduću duljinu prsta - objasnio je medicinski stručnjak.

Međutim, nemojte još mjeriti svoje spolovilo, jer ova korelacija 'nije čvrsto pravilo', napisao je liječnik na TikToku u komentarima.

- To je zanimljiva studija, ali nikako pravilo - pojasnio je stručnjak. 

- Dok se žene pitaju je li to istina, muškarci još gledaju i uspoređuju svoje kažiprste i prstenjake - glasio je jedan od komentara ispod videa.

Drugi je pak napisao: 'Pitam se koliko muškaraca je odmah pogledalo svoje prste'.

Ilustracija duljine penisa

Ovo očito nije jedini neortodoksni način za procjenu proporcija penisa. Naime, istraživanja su pokazala da što je veći nos muškarcu, to mu je veći penis.

Znanstvenici još osporavaju važnost veličine penisa sa studijama koje tvrde da duljina ne određuje može li muškarac zadovoljiti svoju partnericu ili uživati ​​u seksu. U međuvremenu, druga istraživanja sugeriraju da veličina igra faktor u plodnosti, budući da je manja vjerojatnost da će muškarci koji imaju manja spolovila postati očevi, piše New York Post..

Najčitaniji članci