Lifestyle

Komentari 73

Muškarac s najvećim penisom na svijetu: 'Zaštitari su mislili da imam bombu u hlačama'

Muškarac s najvećim penisom na svijetu: 'Zaštitari su mislili da imam bombu u hlačama'

Jonah Falcon iz New Yorka u SAD-u ima penis od 35 centimetara kad je u erekciji - i kaže da su ga njegove velike genitalije u prošlosti dovele u nezgodnu situaciju

Muškarac koji tvrdi da ima najveći penis na svijetu otkrio je kako ga je zaustavilo osiguranje zračne luke - zbog straha da je izbočina na nogavici bila nešto zlokobno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Koliko traje idealni seks?

Jonah Falcon iz New Yorka u SAD-u ima penis od 35 centimetara kad je u erekciji - i kaže da su ga njegove velike genitalije u prošlosti dovele u nezgodnu situaciju.

Glumac je bio u međunarodnoj zračnoj luci San Francisco 2012. godine kad su zaštitari iz Uprave za sigurnost prometa postali sumnjičavi - strahujući da bi mogao nešto prikriti u hlačama. 

- Namjestio sam penis prema dolje u hlačama, visio mi je do pola bedra - rekao je Jonah za Jam Press. 

- Ti novi strojevi koji pokazuju sve potaknuli su ih da me pitaju što imam u hlačama. 

EXCLUSIVE: Jonah Falcon who has the largest penis on record at 13.5 inches (34 cm) long when erect.  Pictured is Jonah holding up items that are the same length as his 13.5 inch penis.

- Objasnio sam da je to jednostavno moj penis. Privatno su me provjerili tako što su mi stavili prah na ruke što mislim da otkriva jeste li rukovali eksplozivom. Tada su mi rekli da je sve u redu i da sam slobodan - ispričao je. 

- To je nešto što mi se ponekad događa. To je za mene životna činjenica - izjavio je. 

JONAH FALCON, WHO IS BELIEVED TO HAVE THE BIGGEST PENIS IN THE WORLD MEASURING 13.5 INCHES, NEW YORK, AMERICA - 10 JAN 2006

Jonah je već ranije punio medijske naslovnice nakon što je bezobrazno usporedio svoje spolovilo s krastavcem. Ponudivši fizičku demonstraciju na Instagramu, Jonah je podijelio fotografiju krastavca u ruci i uz nju napisao: 'Malo sam duži i puno, puno deblji'. 

- Samo sam podijelio sliku kako bih se zabavio. Ne pokušavam se natjecati - samo volim kad mogu nasmijati i zabaviti ljude - objasnio je. 

JONAH FALCON, WHO IS BELIEVED TO HAVE THE BIGGEST PENIS IN THE WORLD MEASURING 13.5 INCHES, NEW YORK, AMERICA - 10 JAN 2006

Najčitaniji članci