Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Lijepe nijanse: 9 boja lakova koje morate isprobati ove jeseni

Lijepe nijanse: 9 boja lakova koje morate isprobati ove jeseni

Priroda je najljepša inspiracija, u fokusu sezone su nešto tamnije i svakako tople boje te čarobni pigmenti koji nas asociraju na lišće, šume i divne parkove

VIDEO

Neki svakodnevno mijenjaju boju noktiju, dok se neki vode za sezonama, a jesen kao vrijeme lijepe prirode otkriva savršene tonove za inspiraciju. Teško joj je odoljeti - od narančaste, preko smeđe do tamno ljubičaste.

- To je super ideja, birati tonove iz lijepe prirode, to je lijepa promjena i priprema za zimske dane - komentirala je manikerka Austinya Parnell-Raghnal iz kompanije Duck & Dry za yahoo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Napravila manikuru novorođenčetu 00:53

Neki će se ovih dana već pripremati u adventskom stilu.

- Za mene je jesen zima uvijek osvježenje noktiju i priprema za sav sjaj i blještavilo blagdanske sezone - naglasila je manikerka i OPI globalna ambasadorica Iram Shelton.

U dvije minute povećala je grudi i smanjila trbuh. Influencerica pokazala kako uređuje slike
U dvije minute povećala je grudi i smanjila trbuh. Influencerica pokazala kako uređuje slike

- Primijetila sam da klijentice vole u jesen imati kraće i tamnije nokte. No, mislim da ćemo nositi i dosta raznih tonova - komentirala je Shelton.

- Ako imate vrlo tamnu garderobu, detaljima u boji dat ćete stilu malo zabavniji karakter.

1. Tamna trešnja crvena

Ako želite prigrliti trend tihog luksuza, ne možete pogriješiti s tamnocrvenom bojom.

- Klasične tamne boje uvijek će biti u trendu. Tako su otmjene, tu su nijanse za sve tonove kože. Predlažem nijanse tamne trešnje i crnog vina - komentirala je Shelton.

2. Šumsko zelena

Nijansa duboke šume jedna je od onih kojima se divimo. Odlično će pristajati modnim kombinacijama jeseni, ali i skorašnjem kićenju bora. 

3. Duboko plava

U modi se često čuje savjet da je tamnoplava nježnija alternativa crnoj, a ista logika vrijedi i za vaše nokte. S tamnoplavim i urednim tamnoplavim zimskim bojama za nokte, i dalje ćete dobiti onaj intenzitet i dubinu boje, ali bez stila gotike. Također se čini malo modernijim od očekivanih tonova poput tamno crvene.

4. Prava crvena

Još jedna klasična zimska boja noktiju koja nikada neće biti zastarjela je jarko crvena. Također je dobra ideja držati nokte relativno kratkima, pošto ćete ih time lakše održavati.

5. 'Nude' neutralne

Baš poput tajica i ruža za usne, ne postoji univerzalna 'nude' nijansa, svatko ima svoju. Ako ne želite ni to, tu je potpuno proziran lak.

6. Metalik

- Budući da stiže sezona zabava, dodajte u stil malo sjaja - savjetuje manikerka.

Većina metalik nijansi bit će prilično prozirna, sa svjetlucavim česticama u svijetlom ili prozirnom laku. Možete ih nositi preko druge nijanse, ili u slojevima. Shelton predlaže i kao liniju na samom vrhu nokta, daje suptilno sjajan dojam.

7. Jača ružičasta boja

Ako bismo morali sažeti posljednjih šest mjeseci trendova mode i ljepote u samo jednu riječ, ružičasta je ta koja nam pada na pamet - a Barbie svijet i dalje je aktualan.

Hit su razni tonovi, od jačih i fuksije do pastelnih i nježnih.

8. Kobaltno plava

Ova nijansa laska noktima i rukama, djeluje snažno i kraljevski, stilu daje zanimljivu notu. No ako ste vrlo svijetle puti, isprobajte ledeniji ton plave.

9. Bogata smeđa

Boje čokolade su luksuzne, naročito u sjajnoj varijanti. Manikerke smatraju da će ta boja ove zime biti jedna od najtraženijih, radi se o tonu dubokog, bogatog karaktera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi
KAKAV VAS DAN OČEKUJE?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja: Jarac će zablistati na poslu, Vodenjak u ljubavi

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 29. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Sin ima izljeve bijesa i galami. Stanje je nesnosno i tako mi je svaki dan. Očajna sam...'
PISMO MEVLUDINU

'Sin ima izljeve bijesa i galami. Stanje je nesnosno i tako mi je svaki dan. Očajna sam...'

Bili smo kod psihijatrice i ona je utvrdila lakšu duševnu zaostalost te znatno oštećenje ponašanja koje zahtijeva nadzor ili liječenje. Lijekovi mu ne pomažu