Obavijesti

Lifestyle

Komentari 143

Lisice, masažeri i uniforme za još više strasti među plahtama

Lisice, masažeri i uniforme za još više strasti među plahtama
2

Seksi igračke izvrstan su način za razbijanje seksualne rutine, a zahvaljujući erotskim romanima sve su popularnije. Isprobajte lisice, masažere, pa i uniforme

VIDEO

Želite li u krevetu dominirati nad partnerom, upotrijebite lisice. One su jedan od najpopularnijih seksualnih rekvizita, a mogu začiniti predigru, kao i sam seksualni čin. Lisicama partnera zavežite za krevet i izazivajte, a drugi put neka on zaveže vas. Nakon što se posve opustite s korištenjem lisica, kao dodatak, upotrijebite povez za oči i dajte mašti na volju.

Seksi igračke izvrstan su način za razbijanje seksualne rutine, a zahvaljujući popularnosti erotskih romana posljednjih godina doživljavaju pravi proboj na scenu. Za senzualni užitak, upotrijebite mini masažer. Masažeri se preporučuju kao uvod u korištenje igračaka u spavaćoj sobi. 

Vibracije koje proizvode uvest će vas u raspoloženje, a da pritom nemate osjećaj da radite nešto zbog čega se trebate osjećati nelagodno. Kad se naviknete, možete pokušati i s vibratorom. Izaberite ga zajedno s partnerom, kako biste oboje bili "na čistu" s veličinom igračke. Seksi pomagala u krevetu služe prvenstveno za zabavu i zajednički užitak, a ne zato da jednom od partnera nabijaju komplekse.

Igranje uloga kao faktor iznenađenja

Seksualni život možete začiniti i igranjem uloga – neka vas "policajac" privede ili "vatrogasac" spasi ili neka vaš partner ulovi nestašnu francusku sobaricu dok briše prašinu... Kako biste upotpunili ovaj igrokaz, možete se poigrati seksi opravicama ili izmisliti svoje, ovisno o željama. 

Scenarij, naravno, možete odigrati i vani – pravite se da ste se tek upoznali i noć provedite u zagrljaju "stranca". Ako pak nemate ideja, inspirirajte se erotskim romanima i seksualnim priručnicima i dajte mašti na volju. Naposljetku, igrice među plahtama možete začiniti i uljima za masažu. 

Partneru priuštite masažu mirisnim uljem, a potom neka on izmasira vas. Prije same masaže, stvorite ugođaj – soba neka bude lagano zamračena, a vaša omiljena muzika neka tiho dopire iz zvučnika. Ulje si kapnite na dlanove te ih protrljajte kako biste ga zagrijali jer će partner još više uživati zbog dodira toplog ulja na koži. Pazite da vam dodir bude lagan i blag, a kako masaža napreduje, stisak može postati i nešto čvršći. 

Začini seksualni život pozama iz priručnika 50 nijansi ekstaze


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume
Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja
ŠTO VAS OČEKUJE ZA 1. MAJ

Dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja: Bikovi će negodovati, a Ovan uživati u društvu prijatelja

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 1. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje