Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Ljetni horoskop: Otkrijte tko bi vam uskoro mogao slomiti srce

Ljetni horoskop: Otkrijte tko bi vam uskoro mogao slomiti srce

Vaša natalna karta mogla bi vam ovo ljeto otkriti koji bi znak vjerojatno trebali izbjegavati kad je riječ o izlascima. Astrolozi predviđaju da svatko ima neki znak koji mu neće "sjesti", a mogao bi vam i slomiti srce

VIDEO

Unatoč oprezu koji preporučuju, kozmos ovog ljeta pogoduje ozbiljnijim vezama. Veronica Perretti, astrologinja, kaže kako u Jarcu postoje tri planete, Jupiter, Saturn i Pluton, što je znak da neće biti straha od dugoročnih obveza. 

- Ako ste u prošlosti bili nepovjerljivi, možda ćete se ovog ljeta odlučiti za samo jednog partnera - kaže. Važno je napomenuti da vam glavni znakovi mogu ukazati o tome kakav će biti vaš odnos s nekime, no to nije cijela slika. Dakle, ako vas zanima znak s kojim niste kompatibilni, u redu je dati im priliku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

U vezi s lutkom 01:17

Ovan >> Rak

Ovan je strastveni avanturist, dok je Rak kućni tip. Prema astrologinji Mary Cole, ovo dvoje je loš spoj od samog početka. Ovnovi su pažljivi, ali ne uzimaju dovoljno često vremena da sjednu i procjene osjećaje ili emocije svog partnera. To je ono što Rak zapravo traži. On ne slama srca, ali ako ga se gurne od sebe, završit će priču po kratkom postupku. A Ovan zna kako odgurnuti ljude od sebe...

Bik >> Djevica

Mislili biste da ovo dvoje imaju puno zajedničkog jer su oba znaka zemljana.

Da, oni su vrlo stabilni i cijene tu stabilnost u odnosu, međutim Bik je netko tko "voli izaći i uživati ​​u životu", dok se Djevica pridržava praktičnosti i pravila. Svaku zabavu koju Bik želi organizirati, upropastit će negativnost Djevice. 

Blizanci >> Lav

Oba znaka su si "samodovoljna", s izraženim osobnostima. Mogu izgledati kao savršen par jer oboje vole pažnju koju dobivaju od drugog. U početku će Lavova energična i svijetla osobnost očarati Blizance, a to je nešto što se ne događa često. No, kako vrijeme prolazi, Lav neće samo ukrasti reflektore za kojima žude i Blizanci, već Blizancima neće pružiti potrebnu pažnju.

Rak >> Vodenjak

Rak je emotivan, osjetljiv i voli biti voljen. S druge strane, Vodenjak je poznat po tome što je neovisan i gotovo uvijek izbjegava ljubav. Njihova igra je paklena, jer su te osobine vrlo izražene kod svakog znaka. Što se više Rak trudi voljeti, to će se Vodenjak više udaljavati.

Lav >> Škorpion

Kad se ta dva strastvena znaka spoje, mogu provesti cijeli vikend u krevetu, ispunjavajući si međusobno svoje seksualne maštarije. Međutim, u nekom će trenutku Lav htjeti napustiti spavaću sobu i vratiti se svojim obožavateljima. Žudi za fokusom, dok je Škorpion poznat po tajanstvenosti. To će neminovno kod sumnjičavog Škorpiona izazvati ljubomoru.

Djevica >> Strijelac

Djevice su praktične i vole se organizirati, dok je Strijelac totalno divlji. Strijelac žudi za avanturama, često na štetu sebe ili partnera.

Zato su velike šanse da će se Djevica ovog ljeta odlučiti ostati kod kuće zbog pandemije, dok Strijelac odlazi i putuje. Jednog dana Djevica će otkriti da ju je Strijelac napustio - zauvijek.

Što svaki horoskopski znak želi u vezi, ali nikad to neće tražiti?
Što svaki horoskopski znak želi u vezi, ali nikad to neće tražiti?

Vaga >> Blizanci

Uvijek izbalansirana i poštena Vaga ne bi se trebala družiti s "dvostrukim" Blizancima. Dvije strane Blizanca iscrpit će Vagu iscrpljenu dok ih pokušava uravnotežiti. Izazov je za Vagu veza s Blizancima, no ta veza je zapravo samo "krpanje rupa". 

Škorpion >> Lav

Kada je u pitanju ljubav, Škorpioni vole svim srcem. Vrlo su strastveni, intenzivni i skloni ljubomori. Lav privlači pažnju (i oduzima je svima drugima) pa ima tendenciju da izvuče ono najgore iz Škorpiona. Ako Škorpion postane previše posesivan ili pokuša Lava na bilo koji način promijeniti, Lav će prekinuti vezu i nikad se neće ni osvrnuti.

Strijelac >> Jarac

Strijelac igra po svojim pravilima. Vrlo su ležerni i skloni živjeti za trenutak. Jarci su, s druge strane, totalni sljedbenici pravila i to je ono što ih pokreće. U vezi, Strijelac bi se osjećao zatočenim od strane Jarca, a sjajan Strijelčev humor, Jarcu bi mogao djelovati nezrelo i djetinjasto. Jarac želi pronaći pravu/pravog, pa ako Strijelac ne želi u tome sudjelovati, Jarac će otići.

Jarac >> Ribe

Zemljani Jarci planiraju, natječu se i ambiciozni su. U međuvremenu, Ribe kojima vlada Neptun žive u zemlji snova 90 posto svog vremena. Njih dvoje gotovo bi doslovno živjeli u različitim svjetovima. Ribe nisu slamatelji srca, međutim, udaljenost od Jarca i nedostatak njegove naklonosti natjerat će ih da toplinu i povezanost potraže negdje drugdje.

Vodenjak >> Rak

Vodenjaci vole svoj prostor i osjećaj slobode. Pretvaraju se da su žilavi i dovoljno distancirani, ali zapravo su krhki i potreban im je partner koji ih može čitati između redova.

Potajno će uživati ​​u brizi i njegovanju koje im pruža Rak. Nažalost, Rak je znak kojem treba stalno govoriti da ga se cijeni i doživljava kako bi se osjećao sigurno u vezi. Ako Vodenjak ne može izraziti koliko mu Rak znači, Rak će otići i pronaći nekoga tko to može.

Ribe >> Djevica

Osjetljivoj Ribi sanjaru koja voli romantičnu ljubav, Djevica kojom vlada Merkur, je izrazito čudna zbog svoje ozbiljnosti i analitičnosti. Ribe mogu u tom odnosu biti frustrirane zbog nedostatka razigranosti Djevice, dok će Djevice možda iznaći načina i inhibirati Ribe da budu njihovo pravo ja. U međuvremenu će se Ribe potruditi da stvari funkcioniraju. Međutim, praktična Djevica će se udaljiti nakon što shvati da su jednostavno previše različite da bi trajali. 

Bizarni horoskop iz 1979.: 'Škorpioni, savršeni k* sinovi', Djevice zaspu tijekom seksa...
Bizarni horoskop iz 1979.: 'Škorpioni, savršeni k* sinovi', Djevice zaspu tijekom seksa...
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala
VRLO SU OPTIMISTIČNE

Za sijamske blizanke Brittany i Abby nema prepreka: Voze auto, a jedna od njih se i udala

Blizanke iz SAD-a su prihvatile svoj život takvim kakav je i redovito pronalaze razloge za smijeh. Završile su fakultet, putuju svijetom, voze se na mopedu, rado hodaju po prirodi...