Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Ljubavna odmarališta: Mjesta za vrlo određenu vrstu zabave

Ljubavna odmarališta: Mjesta za vrlo određenu vrstu zabave
7

Na ovim mjestima se možete zabavljati i voditi ljubav. Nude se nudistički bazeni i sportovi, a uz to možete naučiti plesati na šipki. Ovakvi resorti idealni su za sve seksualne avanturiste

VIDEO

Nekada tražite odmor da biste se u miru mogli opustiti, ali nekad vam je dosta opuštanja pa želite pobjeći na odmor kako biste vodili ljubav sa partnerom. Idealno bi bilo na opuštajućem odmoru voditi ljubav, ali ako vi inzistirate na odmoru koji će biti samo za to, onda za vas postoje idealna mjesta. Trenutno, postoji pregršt seksualnih odmarališta i hotela koji odgovaraju seksualnim avanturistima, piše Men's Health.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Seks shopovi 01:15

Na takva mjesta najčešće dolaze nudisti, swingeri, muškarci i svi bračni parovi koji jednostavno žele imati seks. Ova vruća mjesta za odmor nude nudističke bazene, erotske masaže, satove plesa na šipki, nudističke sportove i slično. 

Ukoliko vam se sviđa ova ideja i sami po sebi ste seksualni avanturista ili sa svojom partnericom želite pobjeći na jedan ovakav vikend ovih osam uzbudljivih hotela će vam se svidjeti:

1. Hedonism II, Jamajka

Hedonism II jedno je od poznatijih seksualnih odmarališta na cijelom svijetu. Smješteno je na plaži Negril na Jamajci. Ima 'čistu' stranu gdje vrijeme provode oni koji više preferiraju biti obučeni nego svučeni, dok ima i nudističku stranu na kojoj vrijeme provodi većina gostiju. Unutar odmaralište mogu se pronaći kolibe koje su samo za seks, a čak postoji i 'igraonica' za swingere. 

2. Desire Riviera Maya Resort, Meksiko

Ovo atraktivno odmaralište nalazi se na plažama Puerto Morelosa u Meksiku. Riječ je o resortu, seksualnom odmaralištu za bračne parove, one u vezi, samce i nudiste. Za neke, ovo je čisti hedonizam. Ovdje bez problema možete imati seks u javnosti. Osim toga, nude se razne aktivnosti poput nudističke odbojke. Na kraju dana dodatno se možete opustiti u apartmanu jer se unutar njega nalazi jacuzzi.

Požuda, maženje, moć: 8 faza seksualnog života svih parova
Požuda, maženje, moć: 8 faza seksualnog života svih parova

3. Temptation Cancun Resort, Meksiko

Nedaleko od prethodnog Desire Resorta smješten je i Temptation Cancun Resort koji gostima nudi bazen u kojemu se mogu prepustiti svojim strastima. Nakon popodnevnih aktivnosti mogu rezervirati večeru u afrodizijačkom restoranu, a poslije toga zabavu premjestiti u noćni klub.

4. Island house, Key West, Florida

Ovo odmaralište smješteno je na Floridi u Key Westu te služi za odmor gay parovima. Nudizam je dozvoljen na svim mjestima osim u teretani. Za muškarce je otvoren kasnonoćni bar u kojem se mogu družiti s drugim muškarcima. Ovo mjesto prepuno erotike i erotskih sadržaja nudi još i 24-satni video salon kojeg mogu koristiti svi gosti.

5. Rooftop resort, Hollywood

Ovaj zanimljiv i neobičan resort idealno je mjesto za sve ljubitelje nudizma i swinganja. Smješten u Hollywoodu na Floridi, gostima nudi nudistički bazen na krovu i seksualne tematske zabave. Ukoliko ne želite provesti više dana u resortu možete kupiti dnevnu ili noćnu propusnicu. Svakog petka i subote održavaju se zabave u kojima parovi svoje strasti mogu dijeliti u igraonici rezerviranoj za to. Petkom je ulaz dozvoljen samo ženama i parovima dok je subotom muškarcima.

'Zašto smo loši? Pa naši igrači prečesto vode ljubav s curama'
'Zašto smo loši? Pa naši igrači prečesto vode ljubav s curama'

6. Copacabana Hotel&Suits, Kostarika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beyourself💋💋💋 📸@robertorscr

Objavu dijeli 🐬🌴MeyPonce84🌴🐬 (@meyponce84)

Ako uzmemo u obzir da je prostitucija na Copacabani legalna i da je zbog toga seks turizam u porastu onda će nam biti jasno da je ovaj resort isto tako namijenjen za seks i vruće atraktivne igrice. Unutar objekta nalaze se nudistička mjesta ali i mjesta na kojima ne trebate biti goli do kože. Gostima se nude bazeni i jacuzziji za opuštanje, a ovo mjesto za seksualne avanture puno je jeftinije od drugih.

7. Paradise stream resort, Pennsylvanija

Smješteno u srcu planine Pocono, odmaralište Paradise stream idealno je za romantične duše jer za razliku od seks odmaralište nudi romantične aktivnosti i prepuno je romantičnih dekoracija poput kade u obliku srca. Resort posjećuju većinom parovi ili se rezervira za medeni mjesec.

8. Liberty Inn, New York

Ovaj hotel idealan je za sve one koje žele jedan vikend pobjeći sa svojim partnerom, a da ne potroše puno. Ovdje nema seksualnih tematskih zabava, ali se u miru možete opustiti i s daškom luksuza zaploviti u strasti sa svojim partnerom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

12:46
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'
'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'
TO NIJE OČEKIVALA

'Sa oženjenim šefom spavala sam samo jednom i zatrudnjela, njegova reakcija me šokirala'

Buduća mama je u drami nakon što je njezina afera s oženjenim šefom završila trudnoćom. Iako je bila to romansa za jednu noć, stigli su problemi