Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Ljubavne strategije princeza za dug i sretan život udvoje...

Ljubavne strategije princeza za dug i sretan život udvoje...
1

Tajanstvenost i muški prijatelji taktike su Disneyevih princeza za zavođenje i sretnu vezu - žene s više muških prijatelja su društvenije, a tajanstvenost je zanimljiva...

VIDEO

Ni moderni prinčevi nisu imuni na ljubavne strategije Disneyevih princeza, koje su uvijek uspijevale osvojiti srce princa. Iako se radnje iz bajki zbivaju stoljećima prije, od Snjeguljice, Pepeljuge i Trnoružice i danas možemo puno naučiti. U bajkama postoji mnogo više čarolije od ljubavi na prvi pogled. Disneyeve su princeze imale razrađenu strategiju zavođenja te uvođenja svojih pravila igre. Jer iako su u svijetu bajki, one su itekako emancipirane. 

Od Snjeguljice okružene sa sedam patuljaka, primjerice, možete naučiti da se, bez obzira na partnerovu ljubomoru, ne morate odreći prijatelja. Stručnjaci za ljubavne veze tvrde - žene koje imaju više muških prijatelja društvenije su te lakše prevladavaju muško-ženske razlike.

One su i mnogo vjernije partneru jer znaju povući jasnu crtu između prijateljstva i ljubavi. Iako će se vaš princ najprije osjećati ugroženo, nakon što bolje upozna vašu mušku ekipu te shvati kako mu oni nisu prijetnja jer su vam uistinu samo prijatelji, prihvatit će ih te se sprijateljiti s njima i živjet ćete sretno do kraja života.

I prinčevima treba potpora

Zlatokosa je svom junaku dobacila svoju pletenicu. Poruka je jasna - i heroji tu i tamo trebaju malo pomoći, potporu, razumijevanje i pažnju. S druge strane, dopustite da i on vas ponekad spasi kao Trnoružicu.

Ponekad su riječi suvišne

Ne morate biti pričljivi da biste osvojili njegovo srce. Ako niste vješti na riječima, primijenite taktiku osvajanja male Sirene, koja se umjesto riječima služila zavodljivim govorom tijela.

Tajanstveni kao Pepeljuga

Odabravši savršen trenutak da pobjegne od princa, Pepeljuga je izgradila imidž tajanstvene ljepotice oko koje se i princ morao svojski truditi. Budite mu izazov i ne otkrivajte previše o sebi. Pokažite mu da vam se sviđa, ali i da nećete svoj dan reorganizirati prema njemu.

Nebrušeni dijamant je i dalje dragulj

Pretvoriti zvijer u princa moguće je samo u bajkama. Nema ljubavne strategije kojom ćete ukrotiti divljaka i pretvoriti ga u nešto što nije. No nebrušeni dijamant je nešto drugo. Upoznate li dragog, iskrenog muškarca, spremnog na to da ga malo “izbrusite”, trud će vam se isplatiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom