Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Majka na genijalan način uči svoju djecu kako cijeniti novac

Osim što djecu trebamo učiti kako se treba pristojno ponašati, mnogi roditelji zaboravljaju da djecu treba naučiti i cijeniti novac. Ova majka ima genijalno rješenje kako ih tome podučiti

Foto: dreamstime
0 komentara

Ako vas djeca često pitaju džeparac, onda ih nije loše naučiti vrijednost novca. Mnogi roditelji na to zaboravljaju i često djeci samo znaju reći da nemaju, što će djeca jako teško razumjeti. Umjesto toga, svojoj djeci objasnite na do novca treba doći radom i tako će ga oni više znati cijeniti i neće se njime razbacivati. Odličnu ideju za učenje djece o novcu objavila je jedna je mama, nakon što su je djeca zapitkivala o tome kada će dobiti nove mobitele.

ISPLATI SE PROBATI Ako slijedite ova pravila lako ćete privući novac u svoj život

Foto: dreamstime

Shaketha McGregor je odlučila svoje klince naučiti važnoj lekciji, pa je organizirala 'sajam zapošljavanja' gdje su se njezina djeca mogla prijaviti na različita radna mjesta diljem kuće, kako bi 'zaradila svoju plaću', odnosni džeparac. 

Closeup portrait of young parents kissing beautiful newborn son NISU TOLIKO ZAHTJEVNI Djeca roditelje čine sretnijima, ali tek kada se odsele iz kuće

Ideju je objavila na svom Facebooku, a ona je ubrzo postala viralna sa više od dvjesto tisuća 'lajkova' i na stotinu tisuća dijeljenja, piše MSN.

- Dakle, moja djeca me konstantno ispituju kada će dobiti novi mobitel, džeparac ili kada će negdje ići. Jučer sam im rekla da sam čula sve njihove zahtjeve i da ću ih danas iznenaditi kada dođu iz škole - napisala je McGregor u objavi. 

Objavljuje Shaketha Marion McGregorUtorak, 13. kolovoza 2019.

PRIPAZITE KAD TRAŽITE PARTNERA: Svatko ima samo dva savršena para u horoskopu 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message