Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

Majku čije dijete (3) ima rak šokirala hladna poruka susjeda

Susjedo, molim te dovedi u red eksterijer svoje kuće. To utječe na tržišnu vrijednost naših domova. Tko želi kupiti kuću blizu vas i svaki dan to gledati, stajalo je u poruci

6 komentara

Maleni Jaxen iz SAD-a ima svega tri godine, a život mu je već pokazao koliko može biti okrutan. Dječak je rođen autističan i neverbalan, a nedavno su mu liječnici dijagnosticirali neuroblastom, rijedak oblik karcinoma koji se formira u živčanom tkivu.

POGLEDAJTE VIDEO (prehrana za oboljele od raka):

Njegova majka Ragland Randa pokušava ostati optimistična jer ima ukupno petero malene djece o kojima treba brinuti. Priznaje da ne stigne obaviti sve poslove u kući i oko nje, ali njezini susjedi nemaju nimalo razumijevanja, a niti suosjećanja. Pokazali su to kada su joj u poštanski sandučić stavili poruku 'da bi se trebala više potruditi'.

MENTALNI POREMEĆAJ Poludi čim čuje da netko žvače, s obitelji nije pričao godinama

Pismo joj je ubacio netko od susjeda koji se nije predstavio, a napisao je da joj je vrt neuredan i zamolio da se potrudi malo više i uredi okućnicu jer ovako 'smanjuje tržišnu vrijednost njihovih domova'.

'Susjedo, molim te pronađi ponosa i dovedi u red eksterijer svoje kuće. To utječe na tržišnu vrijednost naših domova. Tko želi kupiti kuću blizu vas i svaki dan to gledati? Uređivanje okućnice ne zahtijeva baš toliko truda, a sve što trebaš je pokazati da ti je stalo. Možeš ti i bolje', stajalo je u poruci.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Šokirana majka poruku je podijelila na Facebooku uz komentar.

- Naši se životi sastoje od posjeta liječnicima i pregleda u klinici, uslijedile su kemoterapije, transplantacija i operacije. Moj sin se doslovce borio za život. Bio je hospitaliziran više od 20 puta, imao je preko sedam operacije. On je zaista najhrabrija osoba koju poznajem - napisala je.

ODREĐUJE I OSOBNOST Krvna grupa 0: Prednosti za zdravlje, ali i rizici koje donosi

- Nevjerojatno je koliko stvari poput ove mogu promijeniti čovjeka. Možda vlasnik ove poruke može vidjeti ovo što sam napisala, a možda i ne. Ali, u bilo kojem slučaju osjećam da će nekoga dirnuti i to je dovoljno samo po sebi - dodala je, a prenosi Mirror.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message