Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Makrobiotika: Sve što ste željeli znati i odlični recepti - kroketi od slanutka, miso juha...

Makrobiotika: Sve što ste željeli znati i odlični recepti - kroketi od slanutka, miso juha...

Kako bih postigla i održala zdravlje, izabrala sam prirodni stil življenja, kaže nam Mirela koja se već skoro 13 godina zdravo hrani. Savjetuje da ako već mijenjate jelovnik prvo zamijeniti sve bijele namirnice integralnim

VIDEO

Makrobiotička prehrana znači više od izostanka bolesti jer donosi osjećaj radosti i snage. Za mene je to vjetar u leđa u svakodnevnim aktivnostima. Kvaliteta i odabir hrane koju unosim svaki dan u svoj organizam su mi na prvom mjestu jer izgrađuju snažan imunitet i takvu hranu mogu nazvati i superhranom bogatom mikronutrijentima sa zaštitnim djelovanjem: povrće, sezonsko voće, mahunarke, žitarice, sjemenke, orašasti plodovi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara
VIŠE UŽITKA

Tajna dobrog vođenja ljubavi ne krije se u mnoštvu centimetara

Malo je muškaraca koji u erekciji ne mogu doseći veličinu dovoljnu da zadovolji svaku ženu, dok oni koji sumnjaju u veličinu svog alata mogu razvijati druge prednosti i vještine, kažu stručnjaci
Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora
JEDITE KAO KRALJ

Vrijeme idealno za roštiljanje: 12 recepata, ideje za marinade i top trikovi roštilj majstora

Ne okrećite meso svakih nekoliko minuta. Svaki puta kada odrezak okrenete na roštilju, s njega kapaju sokovi koji ga čine sočnim, a odlučite li se za pripremu ribe, napunite je ružmarinom, origanom i kaduljom