Lifestyle

Komentari 0

Mali trikovi s kojima ćete svaki put nasmijati uplakanu bebicu

Mali trikovi s kojima ćete svaki put nasmijati uplakanu bebicu

Ako beba vaše najbolje prijateljice svaki put vrišti i plače kad joj se približite, a vi ne znate kako je pridobiti da vas zavoli, otkrivamo nekoliko iskušanih trikova koji će upaliti baš svaki put

Novorođenčad ne bira logikom tko će im se od ljudi svidjeti na prvi pogled, a ponekad je dovoljno tek nekoliko sitnih trikova da od uplakane bebe dobijete nasmiješeno gugutavo dijete koje će vas obožavati na prvi pogled, piše Lifehacker.

POGLEDAJTE VIDEO: Bebe se smiju 300 puta na dan

Za početak, omogućite bebi da uoči vaše lice. Djeca raspoznaju kontraste, pa stavite na lice naočale sa debelim okvirom ili sunčane naočale kako biste im pomogli da vas prepoznaju.

Također, muškarci mogu pustiti bradu kako bi beba lakše prepoznala njihovo lice. Kad već govorimo o kontrastu, nosite odjeću koju će bebe lako uočiti.

Novorođenčad je sklona crno bijelim kombinacijama, a nešto starije bebe više vole snažne boje. Također, vole sve što zvecka ili stvara buku, pa nosite i zveckavi nakit koji ćete lako skinuti i dopustiti im da se igraju njime.

Potom ponesite nekoliko predmeta kojima ćete im pokazati da ste vi onaj tko donosi zabavu. Prazna plastična boca je izvrstan odabir i siguran predmet koji mogu istraživati, a nama odraslima i nije zanimljiv.

Ako imate mirnog psa, povedite ga sa sobom i omogućite bebi da se poigra s njim i pogladi mu krzno, samo pritom pazite da se uzajamno ne ozlijede.

Također, bebu možete smjestiti ispred ogledala kako bi mislila da je s druge strane još jedna beba sa kojom se može igrati. To  vrijedi do dobi od 18 mjeseci.

Ako sve drugo propadne, uvijek se možete igrati skrivača na način da prekrijete dlanovima lice, a potom ga otkrijete. To će ih zabaviti i spriječiti plač, a do tada je već vrijeme za vaš odlazak.

Najčitaniji članci