Lifestyle

Komentari 27

Mama (36) čeka 12. dijete, a u lipnju će prvi put postati baka

Mama (36) čeka 12. dijete, a u lipnju će prvi put postati baka

Veronica je Victoriju (21) rodila s 14 godina. Veronica očekuje dvanaesto dijete u travnju, a baka bi trebala postati u lipnju. Majka 11-ero djece kaže kako je više uzbuđena zbog kćerkine trudnoće nego svoje

Veronica Merritt (36) iz New Yorka otkrila je da će njezina najstarija kći postati mama, a na Instagramu je podijelila video njezinog ultrazvuka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Veronica ima 11-ero djece, a uskoro će roditi i 12., otkrila je kako je uzbuđena što će u slično vrijeme postati i baka i majka.

Victoria (21) rođena je kada je Veronica još bila u školi nakon što je zatrudnjela u dobi od 14 godina. Sada će Victoria i Veronica zajedno prolaziti kroz trudnoću, a porodi su im u razmaku od samo mjesec i pol dana.

Veronica bi svoju bebu trebala donijeti na svijet oko 25. travnja, a Victoria 11. lipnja.

- I više sam nego oduševljena što sam trudna uz svoju kćer. Nikad nisam imala blizance pa sam uzbuđena što ću imati bebe istih godina u kući koje mogu odjenuti u sličnu odjeću. Već sam im kupila iste pidžamice. Da budem iskrena, mislim da sam više uzbuđena zbog trudnoće moje kćeri nego što sam ikada bila sa svojom. Postati baka je nešto tako uzbudljivo i lijepo je dijeliti trudnoću zajedno s mojom prvom kćeri - objasnila je Veronica.

Veronica je osim Victoriji i mama Andrewu (16), Adamu (15), Mari (13), Dash (12), Darli (10), Marvelousu (8), Martalyi (6), Ameliji (4), Delilah (3) Donovanu (1).

Ranije ove godine Veronica je dala intervju za Fabulous u kojem je objasnila kako se udala, a potom i razvela od oca svoje najstarije dvoje djece.

Nakon toga se udala za drugog supruga Martyja (37), a par je dobio još sedmero djece.

Veronica, koja dijeli detalje svoje velike obitelji na Instagramu i TikToku, kaže da nikada ne koristi kontracepciju zbog zdravstvenog stanja.

- Završila sam srednju školu s odličnim uspjehom, pokušala sam ići i na fakultet, ali sam se oba puta razboljela, imam bolest bubrega i izgubila sam bubreg prošle godine - objasnila je.

Štoviše, rekla je da bi u konačnici voljela imati 17 djece.

- Neka djeca su bila planirana. Ne isključujem opciju da dobijem još djece. Htjela bih imati još šestero. Osam i pol godina sam provela u trudnoći - ispričala je Veronica, piše The Sun.

Najčitaniji članci