Lifestyle

Komentari 2

Mama bebu obukla u vilenjaka i napravila preslatke fotografije

Mama bebu obukla u vilenjaka i napravila preslatke fotografije

Kako bi zabavila svoju obitelj i najstarijeg sina, majka dvoje djece Heather Sargent Kroontje (34) iz Južne Dakote odlučila je od svoje bebe napraviti vilenjaka, a sve to je i fotografirala

Od stvaranja nereda u kuhinji do sjedenja u loncu, Frankieja se može vidjeti u raznim pozama koje su razveselile svakoga tko je vidio njegove preslatke fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nakon što sam većinu godine provela u karanteni, imala sam puno vremena za razmišljanje i kreativnost, pa sam zaključila da bi bila zabavna ideja pretvoriti moju bebu u vilenjaka. Mislila sam da bi i mog najstarijeg sina Charlieja (9) to nasmijalo, a također sam podijelila fotografije s našim prijateljima i obitelji. Činilo se kao urnebesna i lagana ideja da svima podignemo raspoloženje nakon godine koju smo svi imali - rekla je fotografkinja Heather.

Heather je započela s planiranjem ovog projekta početkom studenog. Prvo je našla smiješne fotografije vilenjaka na internetu te je odlučila neke od tih ideja rekreirati sa svojim sinom. 

- Zadovoljna sam jer sam uspjela napraviti odlične fotografije. Također sam diplomirala grafički dizajn, pa sam Photoshopom mogla uistinu poboljšati slike, na primjer, scena u kojoj Frankie visi sa lustera, moj suprug ga je držao, a ja sam ga u Photoshopu maknula kako bi izgledalo da sam visi. Nakon što sam se odlučila za sve scene koje ćemo raditi, svakodnevno smo snimali četiri ili pet puta. Trebalo mi je oko 20 minuta da postavim svaku scenu, a zatim sam provela oko 15 minuta snimajući svaku. Napravila sam po jednu za svaki dan prosinca, plus nekoliko sa strane za svaki slučaj. Svaki dan fotografiju pokažem sinu Charlieju i stavljam je na Facebook kako bi nasmijala svoje prijatelje i obitelj. Najdraža mi je scena u kojoj Frankie sjedi na žirafi, to je urnebesno smiješno. Frankie je stvarno uživao stvarati ove fotografije sa mnom, sva su njegova lica na slikama istinska, dobro se zabavljao. Općenito je sretna beba - rekla je Heather.

Ove fotografije postale su pravi hit među njihovim prijateljima i obitelji, a mnogi od nje traže da napravi knjigu sa fotografijama.

Heather kaže da svi jedva čekaju sljedeći dan kako bi mogli vidjeti što je Frankie radio.

- Charlie je uživao gledati slike svog brata svaki dan uoči Božića, činilo mu se stvarno smiješnim. Zaista mi je drago što sam to odlučila ove godine jer je svima podiglo raspoloženje, a voljela bih to ponoviti i sljedeće godine ako Frankie to želi - rekla je Heather.

Najčitaniji članci