Lifestyle

Komentari 10

'Mama i ja se isto odijevamo, ali ona ima 60 godina, a ja 22'

'Mama i ja se isto odijevamo, ali ona ima 60 godina, a ja 22'

Sve što 22-godišnja Sasha Morpeth nosi, njena 60-godišnja mama može nositi još bolje. U prikazanom videu i Sasha i njezina mama isprobale su ista četiri outfita i oduševile publiku

Iako se može činiti da treba imati skromniju garderobu kako starite, to ne znači da vaš stil i dalje ne može biti u trendu. Ne postoji dobna granica za šik odijevanje, a to dokazuje i Sasha Morpeth, modna dizajnerica.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Naime, sve što ova 22-godišnjakinja nosi, njena 60-godišnja mama može nositi još bolje. U prikazanom videu i Sasha i njezina mama isprobavaju ista četiri outfita.

S naslovom 'Uparite outfit s mamom. Odjevni predmeti za sve uzraste', video prikazuje samouvjerenu energiju obiju žena u svakom outfitu.

U prvom looku su prikazale klasičnu crno-bijelu kombinaciju gdje nose sportske hlače i odgovarajući blejzer, te majicu s visokim ovratnikom. Uz nešto zlatnog nakita i štiklama, ovaj poslovni izgled je savršeno sofisticiran i moderan.

Prelaskom u noćni outfita, djevojke su obukle jednostavnu žutosmeđu mini-haljinu s crnom torbom na ramenu koja izgleda savršeno.

Što se tiče udobne i slatke odjevne opcije, Sasha i njezina mama potvrđuju da nikada ne možete pogriješiti s parom traperica i laskavim ružičastim topom.

Stil se može učiniti jedinstvenim i uz košulju koja više ili manje pokriva ključnu kost.

Na kraju videa se obje u videu pojave u dugoj smeđoj haljini na jedno rame s visokim prorezom i pufnastim rukavima. Za otmjenu večeru, vjenčanje ili veliki događaj, ova je haljina savršen izgled za svakoga tko se osjeća elegantno i sastavljeno.

Mlado izgledati će doći kada si dopustite da se osjećate mlado.

Gledatelji su bili oduševljeni s ovim modnim kombinacijama, a oduševila ih je i Sashina mama pa su napisali: 'Nema šanse da mama ima 60 godina?!?! Prekrasna je', 'Može nositi sve', i 'Sviđa mi se ovo! Moda ne zna za godine', piše The Sun.

Najčitaniji članci