Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Mama iz zabave napravila DNK test pa otkrila da odgaja dijete stranca: 'Pala sam u depresiju'

Mama iz zabave napravila DNK test pa otkrila da odgaja dijete stranca: 'Pala sam u depresiju'

Donna i njezin suprug najprije su pronašli biološku tetu svog sina pa onda i dječakovog biološkog oca, blogera Devina McNeila koji je u tom trenutku bio oženjen i imao dvoje djece

VIDEO

Donna Johnson iz SAD-a je majka dvoje djece. Najstariji sin Vanner Jr. danas ima 18 godina, a mlađi Tim 15. Njega je rodila  nakon medicinski potpomognute oplodnje. Kao obitelj su odlučili 2019. napraviti DNK testiranje više iz zabave nego nekih sumnji. Jednostavno su željeli saznati nešto više od svom porijeklu.

POGLEDAJTE VIDEO o obitelji Klepac koja je djecu dobila zahvaljujući IVF-u:

Pokretanje videa...

Obitelj Klepac 01:37

Međutim, kad su konačno dobili rezultate testiranja, šokirali su se. Prema izvješću, njezin suprug Vanner bio je biološki otac njihova najstarijeg sina, ali kod najmlađeg djeteta je pisalo - otac nepoznat. 

- Odmah smo posumnjati da je došlo do zabune u klinici za neplodnost gdje sam bila podvrgnuta in vitro oplodnji (IVF) 2007. godine - rekla je Donna.

Zapitali su se: Tko je Timov biološki otac? 

Ova situacija je par potresla do te mjere da je Donna pala u depresiju. Odlučili su potražiti pomoć savjetnika kako bi se suočili s emocijama i odlučili što dalje. 

Rodila u 53. nakon 25 godina pokušaja: 'Vjerujem da je bebu poslao moj pokojni otac s neba'
Rodila u 53. nakon 25 godina pokušaja: 'Vjerujem da je bebu poslao moj pokojni otac s neba'

Smatrali su ispravnim razgovarati s Timom o tome i sve mu iskreno ispričati. Dječak je tad imao 12 godine i sve je dosta dobro prihvatio, no rekao je da bi želio pronaći biološkog oca.

2 years ago at my neice’s wedding! Oh how I love Tim and all the joy he has brought to our home.

Objavljuje Donna Belliston JohnsonPonedjeljak, 15. studenoga 2021.

Put do tog otkrića bilo je ponovno DNK testiranje koje im je pomoglo u pronalasku Timove rodbine. Najprije su našli njegovu biološku tetu. Malo pomalo došli su i do biološkog oca, blogera Devina McNeila koji je u tom trenutku bio oženjen i imao dvoje djece.

Nakon što su dobili Devinove kontakt podatke, shvatili su da će povezivanje s njim zauvijek promijeniti tijek njihovih života. Međutim, poštovali su Timovu želju da upozna biološkog oca. U ožujku 2021. Vanner je nazvao Devina i sve mu ispričao. Iako je bio sumnjičav, Devin je pristao na DNK testiranje kako bi se uvjerio ima li istine u svemu tome. Test je potvrdio da ima još jedno dijete za koje nije znao.

Obitelji su se povezale putem video poziva, a Devin i njegova supruga Kelly su bili vrlo susretljivi i ljubazni prema njima. Odlučili su da neće biti nikakve borbe oko skrbništva, ali su isto tako odlučili zajedno saznati što se dogodilo.

Zajedno su gostovali u jednoj TV emisiji gdje su ispričali što im se dogodilo, pogledajte u videu kako je to izgledalo:

Malo su istraživali pa shvatili da su posjetili istu IVF kliniku na isti dan, prije 14 godina. Donna je prošla kroz vađenje jajne stanice dok je Kelly bila na implantaciji embrija, što je rezultiralo rođenjem njezinog najstarijeg sina Talona, koji je sad zapravo Timov polubrat.

Također, otkrili su da uzorci sperme nisu bili zamijenjeni, već je Devinov uzorak korišten za obje oplodnje, i kod Kelly i kod Donne.

U lipnju 2021. godine dogovorili su se svi zajedno naći i konačno upoznati uživo. Tom je bio vrlo sretan i uzbuđen, jer će napokon zagrliti biološkog oca.

'Trudna sam gotovo 15 godina bez prekida: Za neke je to horor - ali za mene predivno iskustvo'
'Trudna sam gotovo 15 godina bez prekida: Za neke je to horor -  ali za mene predivno iskustvo'

- Bilo mi je nekako nadrealno zagrliti stranca s kojim sam dijelila to čudo stvaranja djeteta. Vidjeti sina i njegovog biološkog oca zajedno bilo je neobično, ali nekako utješno. Njihovi maniri i zajednički interesi su zapanjujuće slični, daleko više od fizičke sličnosti - prisjetila se Donna i dodala da su ostali u kontaktu i dalje.

Donna and I, and our family, are glad to support Jason and Jill Gast by wearing our #jasonstrong shirts. Such faith and determination through hard times; you guys rock!

Objavljuje Vanner JohnsonPetak, 29. srpnja 2022.

Spomenula je da drugo dijete nisu mogli dobiti prirodnim putem zbog Vannerove hernije, a ispričala je i kako su se upoznali.

- Upoznali smo se tijekom srednjoškolskih godina, a vjenčali 2003. godine. Ubrzo smo dobili prvo dijete, no drugo nismo mogli nikako jer je Vanner imao neke komplikacije vezane za herniju što je rezultiralo oštećenjima koja su onemogućila prirodnu oplodnju - kazala je.

Nisu željeli gubiti vrijeme pa su u ožujku 2007. godine krenuli na IVF. Prvih nekoliko pokušaja nije urodilo plodom, no nisu odustali. Donna je napokon ostala trudna, a njihovoj sreći nije bilo kraja. Dobili su drugo dijete, sina Tima, u kolovozu 2008. Smatrali su njegovo rođenje čudom.

Njihov najstariji sin više nalikuje ocu, ima plave oči i svijetlu kosu, dok je Tim sličniji njoj, prenosi brightside.me.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje