Lifestyle

Komentari 3

Mama Ljupka i njezina kćerkica izgledaju kao stylish klonovi

Mama Ljupka i njezina kćerkica izgledaju kao stylish klonovi

Ljupka Gojić Mikić i njezina preslatka, najstarija kći Jana Sienna imaju gotovo jednaku frizuru s naglaskom na lagane valove. Cure su se sredile i odjenule slične bluze, za snimanje kampanje proizvoda za kosu

- Moja najljepša uloga u životu je uloga modela, ali ne onog na modnim pistama već životnog modela i uzora svojim kćerima. Ženska snaga je u ženama koje nas okružuju, to je i meni samoj bilo jasno prilično rano - istaknula je Ljupka na snimanju za proizvode za njegu kose. Bivša manekenka prošla je na stotine snimanja i zna što znači dobra njega kose, a jednako tako dobrim navikama uči svoju djevojčicu Janu Siennu.

Ljupka inače ima cool stil, uvijek je zanimljivo vidjeti što je odjenula. Ovoga puta, za snimanje Pantene reklame, mama i kćer osvanule su u bijelim bazičnim komadima, no Jana Sienna je izabrala volane, a Ljupka čisti minimalizam.

Kad nije na snimanju, bivša manekenka Ljupka bavi se kreiranjem za vlastiti brend Jolie Petite by Ljupka Gojić, već prepoznatljiv po svom infantilnom, zabavnom izričaju.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci