Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Mama otkrila pet jednostavnih trikova koji su joj olakšali život

Mama otkrila pet jednostavnih trikova koji su joj olakšali život

Lana Hallowes kaže kako bi voljela da je njoj netko rekao za te trikove kad je bila mlada mama, poput stavljanja duplih plahti ili nošenja spužve u auto - jer kaže da ne samo da štede vrijeme, već i živce u svakodnevici

VIDEO

Zaposleni roditelji imaju gomilu obaveza i briga svaki dana pred sobom, pa sve što im može olakšati svakodnevne zadatke dolazi kao spas.

Jedna majka, Lana Hallowes, tvrdi da joj je pet jednostavnih metoda u potpunosti preobrazilo život i predlaže svim drugim roditeljima da ih iskušaju, ako već nisu.

Pogledajte video:

Pokretanje videa...

01:19

1. Plastične kutije za kupovinu

Kupovina namirnica može biti stresna u najboljim trenucima, ali kad djecu bacite u mješavinu, postaje nepodnošljivo.

Pišući za Kidspot.com.au, Lara tvrdi da su plastične kutije koje drži u automobilu znatno olakšale zadatak šopinga, jer su eliminirale potrebu za plastičnim vrećicama i nespretnim pakiranjem prilikom kupovine u supermarketima.

Jednostavno u njih ubaci stvari iz šoping kolica, a kad dođe kući, unese ih na kuhinjski otok i odmah vidi gdje se što nalazi i što mora prvo spremiti, prenosi The Sun.

Top metode uklanjanja masnih mrlja s odjeće, ali i cijelog doma
Top metode uklanjanja masnih mrlja s odjeće, ali i cijelog doma

2. Spužva za automobil

Iako na prvu zvuči kao alat za čišćenje, Lani ne služi za to. Naime, ona je iskusila brojne borbe sa svojom djecom oko stavljanja u autosjedalicu, pa sada koristi spužvu tako da otvori širom vrata na strani gdje je sjedalica, a ako je auto parkiran bočno do nje preblizu, naprosto između njega i svojih vrata postavi spužvu.

happy mother fastening child with car seat belt

Time eliminira stres da će oštetiti tuđi auto kod pakiranja djece u auto, a uvijek je drži djeci pod nogama.

3. Naočale za ronjenje

Možda vaša djeca nisu plivači, a kamoli da rone, no ovaj dodatak doista može olakšati posao pranja kose. Imate li borbe s mališanima jer se panično boje vode ili šampona u očima, naprosto im predstavite naočale kao super stvar i vidjet ćete kako će ih brzo zavoljeti, a vama maknuti stres s kupanja.

4. Dodatak za hlađenje iz vlastite radinosti

Kad se pakiraju negdje na izlet ili pak na čuvanje, Lana svojoj djeci uvijek priprema ručak, voće i slične namirnice, za koje voli da ostaju hladne na australskim vrućinama. Zbog toga sama radi svoj dodatak za hlađenje - staru kuhinjsku spužvicu natopi vodom, stavi u nepropusnu plastičnu vrećicu i u zamrzivač. Kad kreću negdje, naprosto je izvadi i stavi u torbu s hranom.

Budite kao djeca: Odvojite si vrijeme za igru, tako ćete lakše preživjeti teška vremena
Budite kao djeca: Odvojite si vrijeme za igru, tako ćete lakše preživjeti teška vremena

5. Dvostruke plahte

Svaki roditelj vrlo dobro zna da djeca znaju smočiti krevet još dugo nakon što izađu iz pelena, osobito ako su bolesni. Lanino rješenje za to je dvostruko osiguranje.

Naime, ona na madrac obuče nepropusnu navlaku, potom stavi plahtu, a zatim stavi još jednu nepropusnu navlaku i plahtu. Tako, ako dođe do nezgode, samo skine gornje dvije plahte dok je ispod suho, a ne mora maltretirati ni sebe ni djecu mijenjanjem posteljine usred noći ako se dogodi nezgoda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa