Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

McDonald's u svijetu nudi čoko-pomfrit, juhu s burgerom, jajem

McDonald's u svijetu nudi čoko-pomfrit, juhu s burgerom, jajem
8

Ljudi koji često jedu u McDonald'su jelovnik znaju napamet te obično naručuju da ni ne pogledaju ponudu. No ona se u nekim dijelovima svijeta uvelike razlikuje od onoga na što naviknuli naručivati

VIDEO

I dok su restorani svugdje manje-više isti, jelovnici su različiti. Tako u McDonald'su možete pojesti i špagete, tjesteninu s kobasicama i jajima, pita s piletinom, ali i pomfrit s čokoladom. 

McSpaghetti

Da, da... dobro ste pročitali. Točnije, riječ je o spagbolu (što bi u slobodnom prijevodu bilo špageti u zdjeli), ovo popularno talijansko jelo totalni je hit na Filipinima, a obično se poslužuje uz dodatak pržene piletine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Pulski burger kapitalac

Pokretanje videa...

Burger kapitalac 01:20

Doručak: Burger s curryjem od piletine

Ako u Singapuru uđete u McDonald's prije 10 ujutro, umjesto u njihovom slavnom muffinu, možete uživati u burgeru za doručak. 

Doughnut s camembertom?

Da, upravo to možete pojesti u ovom lancu brze hrane ako se nađete u Njemačkoj. Ovaj se slatkiš poslužuje i s umakom od brusnica, a u svakom serviranju dolazi po šest prženih doughnuta. 

Burger sa škampima

I dok su pileći i riblji burgeri u ponudi u većini zemalja, u Japanu se nudi burger sa škampima. A u opisu jela piše : Prava riznica okusa! Isprobajte novi Ebi Burger i uživajte u sočnim škampima prelivenim majonezom sa sezamom - ovo će vam sigurno otvoriti apetit!"

Bistra juha s pljeskavicom i jajima

Tako se doručkuje u Hong Kongu. Dakle, dan tamo možete započeti s bistro juhom s pužićima, kukuruzom i mrkvom te dodatkom pljeskavice i jajetom. A umjesto pljeskavice iz ponude možete izabrati i file pržene piletine. 

Kratkotrajna ponuda - crni burger

Za Halloween u Japanu možete uživati u crnom burgeru.

Burger u pecivu obojenim crnilom lignje, trakicama govedine, sirom cheddarom i prženim lukom u vrijeme Noći vještica totalni je hit na Istoku. 

Pitice s piletinom 

Azija ima još jedan hit - u Singapuru svi luduju za kremastim jastučićima od piletine.

Jedan je obožavatelj ovog lanca brze prehrane napisao: "Hrskava pita punjena je kremastim nadjevom od krumpira, luka, gljiva i mrkve." 

Burger i kajgana su par

Na stranicama lanca u Singapuru kažu da ujutro nema ničeg boljeg od svježe, kremaste kajgane, a da je njihov burger najbolji podsjetnik na domaći doručak. 

Krumpirići s čokoladom

Japan doista prednjači kada je riječ o neobičnom sparivanju. Popularni krumpirići ovog lanca brze hrane u Aziji se mogu naručiti s preljevom od crne i bijele čokolade - ili oboje!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa