Obavijesti

Lifestyle

Komentari 85

Meke i tople puse očekujte od Raka, a strastvene od Strijelca

Meke i tople puse očekujte od Raka, a strastvene od Strijelca
1

Ako se pitate kako će izgledati ponoć s novopečenim partnerom za Novu godinu, zavirite u njegov horoskop i otkrijte koliko su skloni zabavama, romantici i strasti

VIDEO

Strastveni poljubac očekujte od Ovna

Vatren, snažan i dinamičan Ovan obožava proslavu i strastveni poljubac u novogodišnjoj noći. Pune energije i s nestrpljenjem spremit će se za najluđu noć u godini i pomno cijelu večer birati s kim će podijeliti novogodišnji poljubac. Njegov poljubac je uvijek impulzivan i strastven, poput vatrometa.

Bik pomno planira novogodišnje ljubljenje

Senzualnom i hrabrom Biku nije važno na kojoj će novogodišnjoj zabavi biti, već s kim će dočekati ponoć i poljubac ispod blještavog vatrometa. Spor i senzualan poljubac s boljom polovicom, kao i šampanjac za njega je vrhunac novogodišnje zabave. 

Od Blizanaca očekujte zaigranost

Zanimljivi, nezasitni i šarmantni Blizanci obožavaju Silvestrovo. Za njih je to jedan od važnijih dana u godini, posebno kod mlađe populacije. Obožavaju upoznavati nove ljude i svojim šarmom će začarati sve oko sebe. Njihov novogodišnji poljubac je seksi i zaigran te oko njih uvijek sve pršti od uzbuđenja. 

Rak nije za razvikane zabave

Rak je kućni tip i njega ne zanimaju glamurozne zabave s puno ljudi. On će najviše uživati u kućnoj atmosferi okružen s prijateljima i obitelji. On neće propustiti poljubiti vas u ponoć i to mekano, toplo i senzualno. Za Raka je to vrhunac večeri. 

Romantika i strast - obilježja Lavljeg poljupca

Vatrenom i dinamičnom Lavu novogodišnja noć ne predstavlja preveliko uzbuđenje. On se voli zabavljati, ali tome ne pridaje preveliko značenje. No uvijek će se pobrinuti da ima nekog pokraj sebe kada se kazaljke spoje. Romantičan i istovremeno strastven poljubac je najjače oružje Lava.

Za Djevicu novogodišnja noć mora biti savršena

Pedantnoj, organiziranoj i proračunatoj Djevici ništa ne smije promaknuti u novogodišnjoj noći. Ona će uvijek zahtijevati da sve bude savršeno, od odjeće, hrane i pića, pa tako i ponoćnog poljubac. Svog partnera počastit će mekanim poljupcem u kojem će oboje uživati.

Vaga daje strastven i romantičan poljubac

Romantičnoj Vagi nije do velike proslave za Novu godinu. Ona će radije izabrati mirnu obiteljsku atmosferu u krugu najbližih prijatelja. Voli da se poljubac kojeg upute svom partneru pamti do iduće novogodišnje noći, zato je njezin poljubac strastven, romantičan i nježan.

Što očekivati od Škorpiona osim strastvene puse?

Samo jedna riječ može se koristiti za bilo kojeg Škorpiona, u bilo koje vrijeme, a to je strast. Oni su najstrastveniji znak i to baš u svemu. Novogodišnja noć za njih znači obavezno dobru zabavu. Strastven i istovremeno romantičan poljubac koji uputi svojem partneru dugo se pamti.

Strijelac uvijek želi više 

Strijelac je jako nezasitan. On uvijek želi više. Čak ni najbolje razvikana i poznata novogodišnja zabava neće zadovoljiti njegov ukus. No nezasitan je i kad je u pitanju ponoćni poljubac.  Kad vas Strijelac poljubi to neće biti kratka pusa. Prije očekujte poljupce do dugo u noć... 

Jarac ljubi elegantno i seksi

Jarac je poznat po tome da je u svemu tradicionalan, pa tako i po pitanju novogodišnjeg poljupca. Za njega nema pravog Silvestrova ako on ne poljubi partnera točno u ponoć. Jarac nije romantičan ali njegov poljubac je uvijek profinjen, elegantan i seksi.

Vodenjak želi stvoriti svoju tradiciju za Silvestrovo

Vodenjak je pomalo ekscentričan i tajnovit pa očekuje i takvu novogodišnju zabavu. Njegov novogodišnji poljubac bit će pravi mali izazov za njegovog partnera. Ne voli tradicionalna pravila već želi stvoriti svoje rituale u novogodišnjoj noći. Ako se ipak odluče za poljubac on će biti iznenadan i strastven.

Romantične Ribe žive za poljubac koji se pamti

Tajanstvenim i pomalo ljubomornim Ribama novogodišnja noć uvijek je događaj godine. Pomno se spremaju za taj dan i ništa ne žele prepustiti slučaju, pa tako ni poljubac u ponoć. Uvijek će imati spremnog partnera s kojim će moći razmijeniti nježnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju
Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje