Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Milenijalci do svoje 34. godine već promijene i po šest poslova

Stariji od 55 na jednom poslu ostaju po sedam godina, dok mladi mijenjaju posao nakon manje od četiri godine. Oko 47 posto milenijalaca u potpunosti je promijenilo karijeru već do 31. godine

Foto: GettyImages
2 komentara

Prosječan milenijalac u dobi između 25 i 34 godine promijeni šest radnih mjesta, dok je prosječan radnik koji se približio mirovini dosad promijenio sedam poslova, pokazalo je istraživanje.

Stariji od 55 na jednom poslu ostaju po sedam godina, dok mladi mijenjaju posao nakon manje od četiri godine. Oko 47 posto milenijalaca u potpunosti je promijenilo karijeru već do 31. godine zato što su htjeli bolju plaću, više balansa između posla i slobodnog vremena ili poželjeli novi izazov.

Girl holding a heart - shape with telescope, Moon and stars. My astronomy work. NAPOKON DOBRE STVARI 6 znakova kojima će se sreća nakloniti u 2020. Gdje ste vi?

Prosječan radnik javio se na 23 natječaja i bio na devet razgovora za posao, a do 65. će promijeniti osam radnih mjesta. Najčešće ih mijenjaju radnici u maloprodaji, a čak 66 posto ispitanika kaže kako ideja da će netko raditi jedan posao u životu više nije realna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message