Lifestyle

Komentari 37

Milijarder traži slobodnu curu s kojom će na put oko Mjeseca

Japanski bogataš Yusaka Maezawa javno je objavio da traži slobodnu djevojku stariju od 20 godina, a cilj mu je pronaći životnu partnericu kojoj će pružiti nevjerojatno iskustvo

Japanski milijarder Yusaka Maezawa u potrazi je za djevojkom koja će mu se pridružiti na putovanju oko Mjeseca, čime će pokušati privući pozornost javnosti.  

Taj bogataš od mlade dame koju odabere traži spremnost na putovanje u svemir, a s 20 njih koji prođu prvi krug odabira snimit će novi dokumentarni show koji će se prikazati na streaming servisu AbemaTV. Četrdesetogodišnji Maezawa je većinu novca zaradio prodajom svoje online modne trgovine Zozo Inc konglomeratu SoftBank grupi.

- Kako me lagano obuzimaju osjećaji usamljenosti i praznine, razmišljam samo o jednoj stvari, ljubavi prema ženi - napisao je na web stranici za prijave.

Dodao je kako želi pronaći životnu partnericu, s kojom namjerava širiti ljubav i mir u svijetu iz svemira, piše Reuters.

On 2023. namjerava postati prvi putnik koji će u vlastitom privatnom aranžmanu putovati oko Mjeseca u sklopu programa Elona Muska, SpaceX.

Na ovaj ga je potez potaknuo nedavan prekid veze s 27-godišnjom glumicom Ayame Goriki, s kojom je osnovao projekt Dear Moon. 

Dokumentarac će nazvati 'Full Moon Lovers', a prijave će primati do 17. siječnja. Osim ove zanimljive ponude, Maezawa također dijeli 9 milijuna dolara svojim sljedbenicima na Twitteru s ciljem poticanja rasprave o ideji osnovnog dohotka.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci