Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Miss7 i PLIVA pokrenuli super akciju - #smijehombrinionjemu

Miss7 i PLIVA pokrenuli super akciju -  #smijehombrinionjemu
1

U prepunom Studiju Smijeha održao se vrhunac projekta #smijehombrinionjemu kojeg su organizirali miss7 i PLIVA. Poznati stand up komičari zabavljali su publiku

VIDEO

Sinoć se u zagrebačkom Studiju Smijeha tražila karta više. I to za stand up #smijehombrinionjemu kojeg su u suradnji s poznatim zagrebačkim komičarima organizirali miss7 i PLIVA.

Bio je to završetak zdravstveno edukativnog projekta #smijehombrinionjemu s ciljem podizanja svijesti o muškom zdravlju. Njega je podržao i zagrebački glumac Filip Juričić koji je pozivao sve dame da mu se pridruže na dejtu u Studiju Smijeha u kojem se progovorilo o muškom zdravlju, ali na zabavan i originalan način - kroz stand up show.

Jer kao što se između ostalog i govorilo u zajedničkom projektu miss7 i PLIVE, tema muškog zdravlja i dalje je svojevrsan tabu u današnjem društvu. Zato su sinoć za razbijanje tabua bili zaduženi Marina Orsag, Saša Turković, Tin Sedlar i Marko Dejanović, poznati stand up komičari Studia Smijeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tri muškarca i jedna dama tako su sve prisutne nasmijavali do suza, a uz njih za dobru atmosferu bio je zadužen glazbeni bend Amaterapeutu koji je oduševio s izvedbama brojnih domaćih i stranih obrada. Uzvanici su večer mogli zasladiti i sa slasticama, ali i slanim zalogajčićima s potpisom zagrebačke Magnolije.

Stand up show uz Filipa Juričića nije propustio ni Miran Kurspahić koji je također od samog početka dio projekta #smijehombrinionjemu kao i liječnik Matej Knežević te brojni predstavnici PLIVE te Miss7 koji su se zabavljali u prepunom Studiju Smijeha.

Uz puno dobrog humora i smijeha, muškarci su imali priliku razgovarati i savjetovati se s liječnicima te dobiti informacije o zdravlju prostate, aktivnostima koje pomažu u održavanju njenog zdravlja i važnosti obavljanja redovitih pregleda.

- Rak prostate je po učestalosti treći najčešći zloćudni tumor muškaraca u Hrvatskoj, čija incidencija raste nakon pedesete godine života. Danas nema posebne mjere za koju se zna da može pouzdano spriječiti razvoj raka prostate. Trenutno možemo samo ranim dijagnosticiranjem otkriti rak prostate, tretirati ga, spriječiti njegovo širenje izvan prostate i time pokušati izliječiti bolest - istaknuo je Dr. Matej Knežević, specijalist urolog.

- Za nas u PLIVI Movember je postao već tradicija jer ovo je treća godina zaredom u kojoj smo se internom kampanjom i javnozdravstvenom akcijom pridružili jednom od najpoznatijih globalnih pokreta. I ove smo godine u suradnji sa stručnjacima omogućili našim sugrađanima da se informiraju o bolestima prostate i aktivnostima koje im mogu pomoći u ranom otkrivanju i liječenju. Moram naglasiti da, kada je zdravlje u pitanju, kontinuirano obrazovanje i informiranje od iznimne su važnosti jer pravovremeno otkrivanje bolesti i liječenje može spasiti život - istaknuo je Mihael Furjan, predsjednik Uprave PLIVE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru