Lifestyle

Komentari 0

'Mjehuričaste' pletenice novi su trend - evo kako u par koraka napraviti ovu razigranu frizuru

'Mjehuričaste' pletenice novi su trend - evo kako u par koraka napraviti ovu razigranu frizuru

Baš kao i kod običnih pletenica, i ove pletenice u obliku mjehurića izvrstan su način za postizanje kovrči bez topline. Samo kosu najprije pripremite s regeneratorom koji se ne ispire

Iako je lijepo vidjeti dobro napravljenu riblju kost ili zanimljive pletenice, istina je da nemamo svi vremena, energije ili znanja da uložimo trud u njihovu izradu.

POGLEDAJTE VIDEO: Frizure s hranom

No, ako volite sam izgled pletenica, ali vam ih se ne da raditi, onda svakako morate isprobati 'mjehuričaste' pletenice. Ova verzija pletenica zaista je jednostavna za napraviti, a sastoje se od napuhanih dijelova kose podijeljenih u dijelove. I za razliku od klasičnog repa, ovo je zasigurno jedna od ljepših frizura za koju ne morate biti profesionalac da biste je napravili.

- Mjehuričaste pletenice su moderno i razigrano izdanje standardnog konjskog repa, pa ih je mnogo lakše napraviti nego tradicionalne pletenice. Ova se frizura obično sastoji od visokog konjskog repa, sa strateški smještenim gumicama zbog kojih se kosa 'napuhne' i izgleda kao mjehur - kaže Miko Branch, frizer i izvršni direktor Miss Jessie's. U prijevodu, ako možete napraviti rep, onda možete napraviti i ovu pletenicu.

Ne samo da će vam ova frizura izgledati kao da ste uložili puno više truda nego što zaista jeste, već je i idealna za prikrivanje masne kose.

- Mjehuričaste pletenice sjajne su ne samo zato što svima odlično stoje, već se mogu i stilizirati na različite načine. Moj omiljeni stil pletenice u obliku mjehurića je takozvani 'pigtail', koji može stajati sa strane ili prema stražnjem dijelu glave - kaže Branch.

Baš kao i kod običnih pletenica, i pletenice u obliku mjehurića izvrstan su način za postizanje kovrči bez topline. Međutim, budući da gumice mogu prouzročiti oštećenja na kosi, Branch preporučuje da kosu najprije pripremite tako da na nju stavite regenerator koji se ne ispire.

- Kad je kosa navlažena, nanesite gel ili losion za oblikovanje kako biste spriječili kovrčanje i zadržavanje dok je stil osiguran. Nakon nekoliko sati, trebale bi vam ostati lijepe kovrče bez topline - objasnio je.

U nastavku saznajte kako napraviti ovu frizuru:

Najčitaniji članci