Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
21 komentara

Mjesec dana je potajno 'prosio', a ona ga uopće nije doživljavala

Edie Okoro svojoj je dugogodišnoj djevojci držao prsten pred očima svakih par dana, ali ga je toliko vješto skrivao da ona nije ništa naslutila. Svaki od tih 'pokušaja' uspio je uslikati

Foto: Facebook (Edi Okoro)
21 komentara

Jedan vrlo kreativan dečko tajno je 'prosio' svoju djevojku cijeli mjesec prije nego što joj je napokon i direktno isprosio.

Edi Okoro (30) iz engleskog Herefordshirea kupio je dijamantni prsten ranije ove godine kako bi zaprosio svoju curu Cally Read (28), ali nije se htio pretjerano žuriti.

'SLUČAJ' ZARUKE Originalna prosidba: Odvjetnik je u sudnici zaprosio djevojku

Dok je čekao pravi trenutak, fotkao se dok joj je držao prsten doslovno pred očima, a ona nije imala pojma, piše FEMAIL.

Foto: Facebook (Edi Okoro) - Oni koji su prošli kroz prosidbu znaju da se to treba napraviti na autentičan način koji govori nešto o tome kakav ste zapravo par i kakva ste osoba - poručio je Edi.

IZRONILA I REKLA 'DA' Prosidba na Viru: Sakrio prsten u školjku i kleknuo pod morem

- Neki planiraju flashmob, maštovit obrok ili zaprose curu velikim transparentnom. To tako nisam mogao napraviti jer moja djevojka zna da ja nikad ništa ne planiram. Uglavnom reagiram spontano i improviziram - dodaje kreativni dečko.

Foto: Facebook (Edi Okoro)

Edi je znao da će ga cura odmah 'prokužiti' ako ne smisli unaprijed razrađen plan. Zbog toga je prsten nosio posvuda i čekao da se pojavi najbolji trenutak za prosidbu, da to bude u njegovom spontanom stilu.

- Nakon skoro mjesec dana čekanja, sjedio sam na sofi i vidio se prsten, a Cally me skoro uhvatila kako blejim u njega. Tad mi je sinulo. Trebam dokumentirati te trenutke čekanja - govori Edi.

Foto: Facebook (Edi Okoro) Tako je počeo fotkati te trenutke, jedan od prvih je bio dok je njegova cura kupovala nešto u dućanu, a leđa su joj bila okrenuta.

Foto: Facebook (Edi Okoro) Potom joj je prsten stavio na ruku dok je spavala. Ideja je bila da fotografira što više trenutaka dok pravi trenutak ne dođe, ili dok djevojka već jednom ne shvati što se događa.

Foto: Facebook (Edi Okoro) Četiri tjedna je igrao igru dok se konačno nije stigao pravi trenutak. Edi tek treba otkriti kako je na kraju zaprosio djevojku, a objavit će to tijekom ovog tjedna na Facebooku. Otkrio je samo to da je Cally pristala i da nije uhvaćen prije vremena.

Par je objavio fotografiju na kojoj Cally nosi lijepi dijamantni prsten na svojoj lijevoj ruci, a Edijeva priča je postala viralna. Njegovi obožavatelji željno iščekuju da otkrije kako je prošla prava prosidba, a Edi im je obećao da će i ta priča biti 'podjednako' dobra kao i ova koja je prosidbi prethodila.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message