Obavijesti

Lifestyle

Komentari 17

Mjesečni horoskop za prosinac: Rak će se povezati s nekim iz prošlosti, a Lav pronaći ljubav

Mjesečni horoskop za prosinac: Rak će se povezati s nekim iz prošlosti, a Lav pronaći ljubav
6

Pred Vagama je mjesec koji uključuje mnogo kretanja, komunikacije i sastanaka. Škorpione očekuju nove prilike na financijskom području, koje će im donijeti ispunjenje novčanih ciljeva

VIDEO

Pripremite se na retrogradno kretanje Merkura od 13. prosinca do 2. siječnja iduće godine i svjesno usporite u obavljanju svojih dnevnih aktivnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Horoskop 00:59

Ovan

Iako vas vladavina Strijelca puni energijom i otvara vam neke nove prilike za napredak, putovanje, pa i uživanje u životu, retrogradno kretanje Merkura traži od vas da budete oprezniji u komunikaciji i vježbate strpljivost.

Posao: Nešto će se pokrenuti, potom zastati ili odgoditi. I nije potrebno forsirati ništa, sve će se pokrenuti početkom iduće godine. Mjesec je povoljan za suradnju s inozemstvom i udaljenim gradovima. Postavite ciljeve za iduću godinu.

3 znaka Zodijaka ući će u novu godinu s puno više novca, a nekima se smiješi i jackpot
3 znaka Zodijaka ući će u novu godinu s puno više novca, a nekima se smiješi i jackpot

Ljubav: Vaš ljubavni život dobit će na intenzitetu s Venerom u Škorpionu. Moguć je flert, zabranjena ljubav, nevjera, a ako ste u braku, prosinac je idealan da poradite na intimnosti i seksualnom aspektu odnosa.

Zdravlje: Krećite se što više. Dajte svom pustolovnom duhu što više prostora za istraživanje. Redovitom tjelovježbom otpuštat ćete napetost i višak energije. Ovnovi, više pažnje usmjerite na kukove, bedra i dišne putove.

Ocjena mjeseca: 4

Najsretniji dani: Subota, 2. prosinca dolazi s jednim lijepim ljubavnim događajem. Bit ćete opušteni, privlačni i sve vam je dopušteno.

Savjet: Vrijeme je za nešto novo, za iskorak u nepoznato!

Bik

Sada je vrijeme kada je bolje malo usporiti i odgoditi donošenje važnih odluka, dok okolnosti ne budu jasnije i izvjesnije. Bikovi, posvetite se svom zdravlju, osnaživanju imuniteta i opustite se kroz druženje i kvalitetan odmor.

Posao: Mogli biste se baviti pitanjima koji su vezani uz nasljedstvo, imovinu bliskih osoba ili novac koji dobivate od drugih ljudi. Ostvarenje poslovnih ciljeva ići će dobro, ali usporeno, što ne znači da se neće ostvariti.

Ljubav: Venera u vama nasuprotnom znaku ukazuje da ćete biti skloniji flertu i zavođenju. Odijevat ćete se izazovnije i godit će vam tuđi pogledi. Moguća je avantura i povremeni susreti sa zauzetom osobom.

Zdravlje: Čuvajte se prehlada, gripe i viroza. Ovo je doba godine kada je dobro više pažnje posvetiti usvajanju zdravih navika i izbjegavati ono što šteti vašem imunitetu. Odmaknite se i od osoba koje vas iscrpljuju.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najsretniji dani: 22. prosinca dogodit će se nešto lijepo. Susret ili poruka će vam ubrzati otkucaje srca. Imat ćete razloga za veselje i optimizam.

Savjet: Nešto trebate ostaviti iza sebe.

Blizanci

Većina planeta skupit će se u vama nasuprotnom znaku i donijeti dosta zbivanja na polju odnosa, kako onih privatnih, tako i poslovnih. Iznimno društven i aktivan mjesec, a nakon 13. prosinca trebat će vam više mira i odmora.

Posao: Blizance očekuje dosta obaveza. Većinom će one biti vezane uz druge ljude i ono što dajete drugima, no usporeno kretanje Merkura pokazuje vam i neke stvari koje možda niste ili ne želite vidjeti, a bitno je za vaš posao.

Ljubav: Ovo je mjesec velikih aktivnosti na vašem ljubavnom planu. Sve je moguće, od prekida starog do početka novog odnosa. Ako ste u braku, bit će potrebno više truda kako biste se usuglasili oko svega što je pred vama.

Zdravlje: Naučite stati, smiriti se i usporiti. Previše aktivnosti može vas umoriti i iscrpiti. Vašem je tijelu sada potreban mirniji tempo. Pripazite na dišne putove i stopala. Izbjegavajte dugi boravak na hladnoći.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: Badnjak i Božić dočekat ćete s Mjesecom u svom znaku pa će ti dani biti zaista emotivni i uzbudljivi za vas.

Savjet: Ne dopustite drugima da vam 'kroje' život.

Rak

Vladavina Strijelca s Marsom u istom znaku naglasak stavlja na radno područje vašeg života, kao i na zdravlje. Očekuje vas puno posla, no i onih obaveza na koje niste računali da će se pojaviti. Mogli biste se povezati s osobom koju niste dugo vidjeli.

Posao: Vaši radni dani bit će prepuni raznih situacija i izgledno je da biste istovremeno mogli raditi i više poslova. Trebat će vam dobar plan. Osobe s kojima ćete raditi i koje su povezane s vašim poslom, guraju vas prema naprijed.

Ljubav: Bez obzira na radno aktivan mjesec, imat ćete vremena za ljubav, kao i za one koje volite. Moguće su pozitivne promjene u životu vašeg djeteta ili jednog prijatelja. Potkraj mjeseca mogla bi vam se javiti bivša ljubav.

Zdravlje: Rakovi, čuvajte se upalnih procesa, osobito ako ste duže vrijeme pod stresom. Ukoliko živite uredno i zdravo se hranite, tijekom ovog mjeseca možete unaprijediti svoju zdravstvenu situaciju. Činit ćete nešto dobro za sebe.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 27. prosinca pun Mjesec u vašem znaku može biti značajan jer vam pruža priliku da pokažete i date najbolje od sebe.

Savjet: Unaprijedite svoju svakodnevicu organizacijom i planskim djelovanjem.

Lav

Prosinačka zbivanja idu vam na ruku, pa je izvjesno da biste mogli protutnjati kroz ovaj mjesec s osmjehom na licu. Puno ljubavi, puno zabave i nekih lijepih trenutaka koje ćete doživjeti u društvu onih koje volite.

Posao: Poslovna zbivanja neće umarati Lava. Spajat ćete posao sa zabavom i uživanjem. Bit ćete rado viđen gost na domjencima. S lakoćom ćete uspostavljati poslovne kontakte i drugima pomoći da dođu do cilja.

Ljubav: Ovo je za vas mjesec ljubavi. Imate pravo tražiti više za sebe. Mogli biste se zaljubiti. Neki će samo uživati u zavođenju i kratkim flertovima. Ovo je povoljan mjesec i za roditelje, kao i za one koji to žele postati.

Zdravlje: Sve je lakše kad se uživa. Imate entuzijazam, energiju, dobro ste raspoloženi, što vam više treba. Ako u jednom dijelu mjeseca osjetite neke stare smetnje, nemojte ih zanemariti. Provjerite o čemu je riječ.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: Dani između Božića i Nove godine bit će za vas prepuni radosti, obilja, druženja. Očekuje vas puno sretnih trenutaka.

Savjet: Sada je vrijeme za uživanje na kvadrat!

Djevica

Retrogradni Merkur u Jarcu mogao bi vas vratiti u prošlost, u jedan odnos ili situaciju koja je ostala nedovršena. Najviše iskustava i promjena dolazi kroz privatnu sferu života, osobito kroz obitelj i roditeljsku ulogu.

Posao: Puno toga vam odvlači pažnju s bitnog, pa će biti neophodno uložiti dodatnu koncentraciju kako biste svoje poslove obavili na vrijeme. Djevice, obratite pozornost i na kućne obaveze koje će u ovom mjesecu zahtijevati više strpljenja.

Ljubav: Bit će dana kada će vas smetati sitnice. Lako planete, naljutite se, izgovorite nešto što može biti uvredljivo i nastane prolazni kaos u vašim odnosima. U vašoj vezi ili braku bit će potrebno više tolerancije i spremnosti na kompromis.

Zdravlje: Bit ćete nestrpljivi i nervozni. Nedostatak energije koji će biti prisutan u ovom mjesecu potaknut će vas da se više odmarate. Obratite pozornost na probavu, kukove i bedra. Čuvajte se viroza. Osnažite imunitet prirodnim pripravcima.

Ocjena mjeseca: 2/3

Najbolji datumi: 4. prosinca bit će dan u kojem vas očekuju neki izazovi koje ćete savladati s lakoćom i ostatak dana uživati.

Savjet: Riješite problem koji se ponavlja u vašem privatnom prostoru.

Što im nikada ne smijete raditi: Jarcu kopati po prošlosti, derati se na Vagu, prekidati Djevicu...
Što im nikada ne smijete raditi: Jarcu kopati po prošlosti, derati se na Vagu, prekidati Djevicu...

Vaga

Pred Vagama je vrlo užurban mjesec koji uključuje mnogo kretanja, razgovora i sastanaka. Retrogradno kretanje Merkura moglo bi usporiti ispunjenje nekih planova, pa budite strpljivi i obratite više pozornosti na komunikaciju.

Posao: Ovo je vrijeme u godini kada možete zaraditi više kroz sezonski ili honorarni posao. Neki dobici mogu doći od strane žena ili kroz rad sa ženama. Dobar period za učenje i usvajanje novih znanja i vještina.

Ljubav: Bit ćete svjesniji sebe i svojih vrijednosti što će vas potaknuti da više tražite za sebe te da se udaljite od onih koji vas ne poštuju ili vas iskorištavaju. Mogući su zanimljivi susreti ili poruke koje će ubrzati otkucaje vašeg srca.

Zdravlje: Uglavnom dobro, uz malo više pažnje u vožnji i kretanju. Proljepšat ćete se, ispuniti sebi i neke želje koje su povezane s vašim izgledom i uljepšavanjem. Krajem mjeseca trebat će vam više odmora. Umarat će vas tuđi zahtjevi.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 7. prosinca očekujte jedan poziv ili razgovor koji će vam pokazati koliko ste dosad puno postigli.

Savjet: Ono što mislite i govorite kreira vaše dane.

Škorpion

Predstojeći mjesec najviše će aktivirati financijsko područje vašeg života, donoseći nove prilike na tom području. Sada možete riješiti neke stare probleme ili dogovoriti nove poslove. Venera u vašem znaku donosi i ljubavne blagodati.

Posao: U prilici ste detektirati i riješiti sve one smetnje koje otežavaju ispunjenje vaših financijskih ciljeva. Mogli biste nešto kupiti ili prodati te investirati novac u nešto za vas korisno. Ako se ne ostvari u prosincu, u siječnju sigurno hoće.

Ljubav: Ovo je divan mjesec za Škorpiona, kad je posrijedi ljubav. Privlačni ste, zavodljivi, više se družite i izlazite te povećavate šanse da se zaljubite. Ako ste u vezi, odlično vrijeme da se još više povežete s partnerom i uživate.

Zdravlje: Proljepšat ćete se, više paziti na svoj izgled, donijeti neke odluke kojima možete unaprijediti svoje zdravlje i vitalnost. Podvrgnite se masaži, promijenite prehranu i uživajte u dobrobitima tjelovježbe.

Ocjena mjeseca: 5

Najbolji datumi: Spoj Mjeseca i Venera u vašem znaku 9. prosinca donijet će vam brojne emocionalne i financijske dobrobiti.

Savjet: Sada je vrijeme da pronađete ono što tražite.

Strijelac

Velik broj planeta u vašem znaku otkriva da je pred vama vrlo uzbudljiv mjesec, prepun novih sadržaja i aktivnosti. Vrijeme je za putovanje, nove odluke i iskorake prema naprijed. I to u skladu s mogućnostima i okolnostima.

Posao: Strijelci će biti poduzetni, aktivni u rješavanju problema i pokretanju novih stvari. No nemojte previše žuriti. Ovo je vrijeme kada je potrebno dobro pripremiti teren za ono što tek slijedi. Sredinom mjeseca rješavate nešto iz prošlosti.

Ljubav: Mogli biste se malo udaljiti od partnera, na način da ste sada jako zaokupljeni sobom i stvarima koje su vama bitne. Neki će imati tajnu simpatiju ili prakticirati susrete koji će biti skriveni oku javnosti.

Zdravlje: Čuvajte se udaraca ili manjih ozljeda koji nastaju uslijed žurbe i naglih pokreta. Bavite se sportom i više vremena provodite na svježem zraku i u prirodi jer ćete kroz to otpuštati napetost i stres. Oprezno s oštrim predmetima.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 13. prosinca mladi Mjesec u vašem znaku simbol je rađanja nečeg novog u vašem osobnom prostoru.

Savjet: Planeti vas potiču da uzmete najbolje od onoga što dolazi.

Jarac

Posljednji mjesec u godini kao stvoren je za opuštanje i otpuštanje svih onih sadržaja koji vas umaraju ili koje trenutno ne možete probaviti. Priuštite si dulji san i obratite pozornost na ono što dolazi iz prošlosti.

Posao: Nešto bi moglo započeti, pokrenuti se kroz jednu ideju, razgovor, a potom ćete to ostaviti sa strane dok ne postane opet aktualno kroz prvi mjesec iduće godine. Ovo je mjesec predaha i prikupljanja energije za ono što slijedi.

Ljubav: Uglavnom dobro i bez većih poremećaja i iznenađenja. Jarcima će više goditi mirniji način života, možda neko udaljeno putovanje u društvu odabranih osoba. Dobro se razumijete s partnerom i podržavate se.

Zdravlje: Prosinac je mjesec u kojem se češće povlačite u mir i tišinu, osobito nakon boravka na mjestima na kojima ima puno ljudi. Treba vam više opuštanja i nekako ćete se najbolje osjećati unutar svoja četiri zida.

Ocjena mjeseca: 4

Najbolji datumi: 14. prosinca možete očekivati nešto lijepo što dolazi od strane drugih ljudi, osobito od jedne osobe.

Savjet: Sada je vrijeme za odmor i prikupljanje energije.

Vodenjak

Najviše uzbuđenja i promjena bit će na polju odnosa s prijateljima, kako vaših, tako i onih osoba koje dolaze s partnerove strane. U ljubavi nekako više dajete nego što primate, no iz razloga što niste spremni tražiti.

Posao: Prva polovina mjeseca ukazuje da nešto privodite kraju, a potom se poslovni ritam usporava i sve je manje zahtjevnih poslova. Najviše benefite možete imati od povezivanja s poslovnim klijentima i suradnicima.

Ljubav: Moguće je da vam se svidi osoba koju ćete upoznati kroz posao. Ako ste u braku preuzet ćete na sebe veći dio odgovornosti kad su u pitanju obiteljske i kućne obaveze. Posljednji dani mjeseca bit će vrlo ugodni.

Zdravlje: Vodenjaci, obratite pažnju na kosu, kožu i nokte. Potrebna im je njega, osobito vašoj koži kojoj treba hidratacija. Partnerovo zdravstveno stanje će vas zabrinuti u drugoj polovini mjeseca, osobito ako radi fizički zahtjevan posao.

Ocjena mjeseca: 3/4

Najbolji datumi: 16. prosinca vi vodite glavnu riječ i odlučujete što će biti dalje. Imate priliku ostaviti dojam na druge.

Savjet: Znate li prihvatiti i primiti ono što vam drugi donose?

Ribe

Vladavina Strijelca vrijeme je kada nešto privodite kraju i razmišljate što dalje. Također, to je i razdoblje kada osjećate više umora i iscrpljenosti, pa je potrebno djelovati promišljenije i smanjiti očekivanja koja imate prema sebi.

Posao: Odnosi s nadređenim osobama mogu biti nešto zahtjevniji. Nešto će vas zasmetati ili naljutiti. Imat ćete dojam da se premalo vrednuje vaš trud i zalaganje. Sve će se to mijenjati kroz iduću godinu.

Ljubav: Budete li negdje otputovali, velika je mogućnost da se dobro zabavite, ali i uživate u strastvenim ljubavnim okolnostima. Vaša veza ili brak treba osvježenje i izlazak iz rutine. Ribe, priuštite si vikend wellness udvoje.

Zdravlje: Opterećivat će vas gužve, glasne osobe, sve ono što remeti vaš unutarnji mir. Dolazi do umora i iscrpljenosti. Čuvajte se gripe. Pijte što više tekućine, osobito toplih i nezaslađenih čajeva i duže spavajte.

Ocjena mjeseca: 3

Najbolji datumi: 19. prosinca riješit ćete jedan problem koji vas opterećuje, nakon toga sve će ići lakše i jednostavnije.

Savjet: Delegirajte obaveze, ne preuzimate toliko toga na sebe.

Najveći rasipnici po horoskopu: Za njih je novac tu da se troši
Najveći rasipnici po horoskopu: Za njih je novac tu da se troši
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
'Oprostila sam bivšem prevaru, a tek onda me do kraja ponizio'
NEOBIČNA PRIČA

'Oprostila sam bivšem prevaru, a tek onda me do kraja ponizio'

Odluka o ponovnom braku s bivšim supružnikom nije uobičajena, a oni koji to učine obično imaju jak razlog vjerovati da je to pravi izbor. Tako je bilo i u ovom slučaju...