Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Mlada mama (24) već ima 21 bebu: 'Želim ih imati i još više!'

Mlada mama (24) već ima 21 bebu: 'Želim ih imati i još više!'

Christine Ozturk, poznatija na internetu kao 'batumi mama' redovno oduševljava svoje pratitelje na Instagramu fotografijama svoje ogromne obitelji - u kojoj je čak 21 beba ispod tri godine

VIDEO

Zamislite da imate ne jednu nego 21 bebu koje traže vašu pažnju - sve odjednom. Takav je život Christine Ozturk, 24-godišnjakinje, i ona ne može biti sretnija. Zapravo, toliko je zaljubljena u djecu da planira imati još veću obitelj.

POGLEDAJTE VIDEO: Trudna svake godine

Pokretanje videa...

Imaju 11-ero djece 01:32

Kada je Christina imala 17 godina, rodila je svoje prvo dijete, Victoriju. Bila je samohrana majka, no život joj se promijenio kada je na odmoru upoznala sadašnjeg supruga. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prema njezinim riječima, zaljubio se u nju na prvi pogled i zamolio je da se uda za njega i da stvore veliku obitelj. 

Većina Christinine djece rođena je u isto vrijeme i iste su dobi! Budući da je nemoguće imati toliko djece odjednom, ona i suprug okrenuli su se surogat majčinstvu kako bi brzo izgradili veliku obitelj. 

Čak i ako ih nije sve rodila, ona je i dalje njihova biološka mama. Kristina živi sa suprugom milijunašem Galipom Ozturkom, vlasnikom hotela, u primorskom gradu Batumi u bivšoj sovjetskoj republici Gruziji, gdje je praksa surogatstva legalna. Sve potencijalne kandidatkinje za surogat majčinstvo prolaze kroz savjetovanje i potpisuju pravne papire prije nego što zatrudne s djecom koja genetski potječu od Kristine i njezinog supruga.

- O ovome sam sanjala od djetinjstva. Moj je suprug također sanjao o velikoj, sretnoj obitelji. Tako smo nakon što smo se upoznali, počeli provoditi svoj san u djelo. Cijeli nam se život promijenio. Naša klinika za surogat majčinstvo je zadivljena, ali i sretna što nam pomaže da ostvarimo snove o velikoj obitelji. Nisam sigurna hoćemo li biti najveća obitelj na svijetu, ali planiramo zasigurno biti najsretnija obitelj na svijetu. Stalno sam s djecom i radim sve ono što mame inače rade. Jedina razlika je u količini djece. Svaki dan je drugačiji, od planiranja rasporeda osoblja do kupovine za obitelj. Mogu vam reći samo jedno, meni nikad nije dosadno - ispričala je Kristina.

Kristina (23): Imam 21 dijete, prvu kćer sam rodila, ostalih 20 surogat majke u godini dana
Kristina (23): Imam 21 dijete, prvu kćer sam rodila, ostalih 20 surogat majke u godini dana

Par priželjkuje još desetke beba, ali još ne planiraju točan broj. Za brigu o bebama potrebno je cijelo selo.

Par također živi s Kristininom kćeri Viktorijom, starom šest godina, iz prethodne veze i jednim od Galipovih devetero starije djece, što znači da je riječ o 23 djece pod istim krovom. 

Njezin 56-godišnji partner milijunaš super je tata koji se brine da potrebe svih članova obitelji budu zadovoljene. Christini u svakodnevnoj brzi pomože vojska dadilja, kao i nekoliko pomoćnika.

Christina je izjavila da ona i suprug dijele obaveze. On brine o poslu, a ona o djeci. S djecom redovito idu u šetnje, igraju društvene igre i gledaju filmove. Vikende su rezervirali za kvalitetno obiteljsko vrijeme i bez obzira na dan, paze da zajedno jedu veće obroke, piše New York Times.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru