Obavijesti

Lifestyle

Komentari 120

'Mlađe je slađe: Razigraniji su, zanimljiviji, s njima sam svoja'

'Mlađe je slađe: Razigraniji su, zanimljiviji, s njima sam svoja'
1

Mlađi muškarci su uzbudljiviji i manje zastrašujući od starijih zbog onoga što im nudim. Budući da su uspjeh, neovisnost i atraktivnost ono što oni traže, obično je manje drama

VIDEO

Kao žena od 40 godina, hodala sam s muškarcima svih dobnih skupina, različitih tipova tijela i različitih načina života. Ali od romantičnih iskustava koja sam doživjela, otkrila sam da mi je najbolje bilo s mlađim muškarcima. Oni koji me najviše zanimaju su obično 10 do 15 godina mlađi od mene, fit su, dobrog izgleda i pametni, piše za Your Tango Treena Orchard, ekspert za spojeve i izlaske s partnerima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

Prema istraživanju AARP-a na 300 samaca, 34 posto žena između 40 i 69 godina izlazi s mlađim muškarcima.

Jedan od razloga je što odgađaju brak i rijetko će se skrasiti sa ženom koja je istih godina kao i oni, jer se muškarci često žene mlađim ženama. Zbog toga se mnoge žene okreću mlađim muškarcima kada je u pitanju seks i druženje.

Gdje možemo naći ove muškarce? Što ih još zanima osim seksa? I zašto su oni pametan izbor za starije žene?

Treena je podijelila svoja iskustva. 

7 iznenađujućih razloga zašto su veze s mlađim muškarcima pametan izbor:

1. Ima ih više

Budući da su mladići odrastali s pametnim telefonima i tehnologijom, oni danas više koriste aplikacije za upoznavanje.  Na platformama za druženje svih vrsta, postoji milijun mladića.

Nasuprot tome, dečke između 35 i 45 godina ne zanima takva vrsta zabave jer su većinom oženjeni, u monogamnim vezama i slično.

2. Njihovi profili za upoznavanje su zanimljiviji

Mlađi muškarci odišu povjerenjem s obzirom kako se predstavljaju na društvenim mrežama. Također zanimaju ih životinje, okoliš i moda, što me još više privlači. 

3. Zdravi su

Mnogi muškarci na aplikacijama za upoznavanje govore kako vrlo često treniraju, no primijetila sam da su mlađi muškarci više predaniji tome.  O tome svjedoče njihove profilne slike, od kojih je većina snimljena ispred zrcala.

4. Razigraniji su

Seks je zabava i prema mom iskustvu, bolji je s mlađim muškarcima. Svoje seksualno istraživanje započinju rano, što znači da su njihove vještine i želje često dobro razvijene do trenutka kada se upoznamo.

Handsome fashion man undressing woman

I nisu samo željni naučiti nove poteze, čini se da ih jednako zanima naučiti kako bolje razumjeti žene seksualno.

5. Imaju manje 'prtljage'

Mlađi dečki imaju manje složenih osobnih problema u odnosu na starije muškarce i manje su zahtjevni. Ne bježe od mene kad podijelim s njima teška iskustva i razgovaram o raznim životnim izazovima. Zapravo, često koriste ove trenutke kako bi razgovarali o vlastitim problemima i o tome kako žele obogatiti svoj život i karijeru.

6. Stvarno im se sviđam

Kad ih pitam zašto vole starije žene, oni kažu da je seks obično fantastičan, da mi znamo što želimo u životu, zanimljivi smo i obično rješavamo sami svoje probleme. Što je istina.

7. Mogu biti svoja

Ponosna sam na to što sam i na svoja postignuća, koja rado dijelim sa svojim partnerima s kojima izlazim. Za razliku od tipova mojih godina koji moje uspjehe procjenjuju prema vlastitim, mlađi muškarci su iskreno zainteresirani.

Oni postavljaju pitanja i žele učiti iz mog iskustva, što znači da se osjećam ugodno pokazujući svoje moćne atribute.

Što sam naučila s mlađim muškarcem?

Mlađi muškarci više su uzbuđeni i manje zastrašujući od starijih zbog onoga što im nudim. Budući da su uspjeh, neovisnost i atraktivnost ono što oni traže, obično je manje drama, a više seksa, strasti i opuštene komunikacije.

I većinu njih vrijedi upoznati, ne samo iz fizičkih razloga, već zato što su sami po sebi zanimljivi ljudi.

Upoznavanje mlađih muškaraca je avantura

Vode me na mjesta gdje sam sretna i osjećam se prihvaćenom. Ova seksi, osnažujuća mjesta transformirala su moje putovanje u bolju intimnost, samopouzdanje i ljubav prema samoj sebi.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 120
VIDEO

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'

Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'
NIJE IH SE TRUDILA SAKRITI

Zasjenila sve na svadbi: 'Nisam kriva što imam ogromne grudi'

Vjenčanje je prigoda koja ima posebna pravila odijevanja, no neki ipak pretjeraju. Naročito kad je riječ o uskim, kratkim haljinama od čipke i prozirnih materijala
Dnevni horoskop za ponedjeljak 6. svibnja: Lavovi će čeznuti za odmorom, a Ribe dobiti povišicu
ŠTO VAM ZVIJEZDE SPREMAJU?

Dnevni horoskop za ponedjeljak 6. svibnja: Lavovi će čeznuti za odmorom, a Ribe dobiti povišicu

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 6. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje