Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Mladen Kušec na Facebooku sa svojim 8.b: Osjećam se sretno!

Mladen Kušec na Facebooku sa svojim 8.b: Osjećam se sretno!

Mladen Kušec i devet prijatelja iz 8.b razreda gimnazije proslavili su obljetnicu mature. Dobro se jelo i pilo, nije se razgovaralo o bolestima, a dogovor je da će se od sada viđati i češće

VIDEO

Od nas deset, samo jedan kolega je došao sa štapom. Prebolio je infarkt, no danas je dobro. Imamo 6 stentova, i to je sve. Svi ostali smo još uvijek vrlo aktivni, rekao nam je poznati voditelj Mladen Kušec (81), komentirajući fotografiju sa Facebooka.

Naime, on se danas našao sa svojim prijateljima iz 8.b razreda Državne 3. muške gimnazije u Kušlanovoj. Okupili su se kako bi proslavili 63. godišnjicu mature. Tako ih je uslikala Mladenova kćer Mihaela i fotografiju objavila na tatinom profilu. 

- Nalazimo se svake dvije godine, ali smo sad zaključili da bi to trebalo biti češće, pa je dogovor da ubuduće bude svake godine. Time slavimo i prijateljstvo. Ovo je ipak krug najvjernijih prijatelja, jer se poznajemo, viđamo i družimo cijeli život, bez ikakvih obaveza jedni prema drugima, dodao je.

Ovog puta su se u jednom zagrebačkom restoranu okupili Pavac, Baćo, Pinac, Koza, Cvrk, Miha, Lula, Kvrga, Čona i Mlaj - što je Mladen. Inače se društvu znaju pridružiti i djevojke, jer je u razredu bilo nekoliko cura, no ovoga puta nisu došle. 

- Šteta, jer smo fino jeli, školjke i crni rižoto. Popili smo i domaću travaricu. Ali, smo se i našalili da nam je bez njih skroz ok, rekao je Mladen Kušec. Njegova je generacija bila jako plodna. Podarila je mnoge profesore, doktore i inženjere i svi su još uvijek aktivni, odnosno pomalo rade.

Tako nije falilo tema, jer su priče o bolestima i lijekovima za tim stolom već dugo zabranjene. Radije se pričalo o 'aktualijama', a najviše o problemu zagrebačkih mostova koji ovih dana propadaju.No, ni to dečkima nije pokvarilo dobro raspoloženje, a razišli su se kako bi kod kuće u miru pogledali utakmicu hrvatske reprezentacije i Walesa.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru