Lifestyle

Komentari 23

Mladenci se obrijali na ćelavo usred vjenčanja - svi su plakali

Ovi mladenci su isplanirali jedinstveno iznenađenje za majku mladenke na njihov dan vjenčanja. Izašli su na plesni podij i obrijali glave u znak solidarnosti s njezinom borbom protiv raka

Luni Macapagal iz Aucklanda na Novom Zelandu dijagnosticiran je rak jajnika u 4. stadiju u 2018. godini. Prošla je operaciju i kemoterapiju, kao i liječenje zračenjem i lijekove kako bi se bolest spriječila.

POGLEDAJTE VIDEO: Vanja Dukić ne odustaje od svojih snova

Lunina kći, Jony (20), željela je iznenaditi majku - koja je u međuvremenu nažalost preminula - solidarnim brijanjem glave, a tu ideju predložio je njezin tadašnji zaručnik, a sada suprug Alistair (20).

Alistair je mislio da bi oboje trebali obrijati glave na sam dan vjenčanja, pa je 21. studenog, unatoč maloj nervozi, Jony odlučila nastaviti s planom. Nakon ceremonije na imanju Allely u Kumeu, Jony i Alistair izašli su na plesni podij.

Nakon prvog zajedničkog plesa, gosti, uključujući Jonyjine roditelje, mislili su da će par izvesti tradicionalni filipinski ples gdje će gosti paru dati novac. No umjesto toga, DJ je najavio da par planira učiniti nešto drugačije prije nego što je Alistair sjeo i Jony mu obrijala glavu.

Zatim, dok se soba ispunila kombinacijom smijeha i suza, par je zamijenio mjesta, a Alistair je i supruzi obrijao kosu - i to sve iz dobrotvornog razloga. Par je otvorio stranicu za donacije na kojoj će prikupljena sredstva ići u društvo za rak u rodnom Novom Zelandu. Do sada su skupili 3350 dolara (21.000 kuna).

Alistair je rekao da se želio pridružiti gestama svoje supruge za njezinu majku kao znak da borci protiv raka nikada nisu sami na svom putu i da će uvijek imati podršku. Nažalost, dva mjeseca nakon njihova vjenčanja, Luna je preminula 12. siječnja 2021., a par je nastavio dijeliti svoju priču kako bi podigao svijest o toj bolesti.

Jony je rekao: 'Bili smo tako sretni kad smo vidjeli koliko ju je to učinilo sretnom i ponosnom. Nismo zapravo znali što očekivati, ali bili smo toliko sretni u tom trenutku. Reakcije su bili vrlo neočekivane, svi na vjenčanju plakali su i govorili nam kako su ponosni. Primili smo donacije iz cijelog svijeta, što je također bilo vrlo neočekivano, i jako smo zahvalni onima koji su donirali ili pružili riječi podrške.'

Inače, Jony i Alistair poznaju se od svoje pete godine i zajedno su išli u školu. Počeli su izlaziti prije tri godine. Alistair je zaprosio Jony 21. listopada u botaničkom vrtu nakon što je zatražio Lunino dopuštenje da oženi njezinu kćer.

Prošlog studenog Jony je rekla kako je njezina majka rekla da bi voljela biti na njihovom vjenčanju, a često se i šalila na tu temu.

- Željela je to vidjeti sada, a ne poslije kada možda bude prekasno - rekla je Jony, piše Daily Mail.

Najčitaniji članci