Obavijesti

Lifestyle

Komentari 39

Mladenka - bridezilla: Naredila je djeverušama da se udebljaju

Mladenka - bridezilla: Naredila je djeverušama da se udebljaju
1

Ova mladenka detaljno je razradila pravila ponašanja za svoje djeveruše, barem dok vjenčanje ne prođe. No jedna od njih ju je otkucala newyorškom blogu...

VIDEO

U zemljama koje njeguju tradiciju djeveruša, biti pozvan za taj zadatak velika je čast. No svi također znaju da djeveruše itekako mogu nadrapati ako mladenku "opere" pretjerana nervoza da sve bude savršeno. 

Ova mladenka može se bez pretjerivanja zvati Bridezillom (kovanica nastala od spajanja riječi bride - mladenka i Godzilla - japansko filmsko čudovište). Njezino viđenje vjenčanja je malo izmaklo kontroli i prema svojim djeverušama se ponašala gotovo diktatorski. Jedna od njih "otkucala" ju je blogu Gawker, koji je proteklih godina (prije zatvaranja) imao više od 23 milijuna posjeta mjesečno. 

Prenosimo mladenkino pismo:


"Dobro došle na mladenkin party. Mislim da je danas dobar dan da započnemo ovaj lanac, a danas je točno šest mjeseci do mog vjenčanja. 

Želim da prijeđemo preko nekih osnovnih pravila.

1. Vaganje ćemo početi za 3 jedna. Pod prvo, voljela bih uzeti neko vrijeme nakon Dana zahvalnosti da moje tijelo zaboravi što je sve pojelo, pa sam pomislila da bih vam mogla omogućiti malo tetošenja. 
2. Nitko ne može biti mršaviji od mladenke. To znači da će Kelly i Lizzie biti na proteinskoj dijeti ekskluzivno do svibnja. Angažirat ću nutricionista i on će vam se javiti da prođete zajedno plan prehrane. 
3. Morate se pridržavati točno određenog vremena za odlazak u krevet. Nikako ne mogu dopustiti da imate podočnjake. Sigurna sam da razumijete.
4. Oprema za kupanje: želim da svi imate iste bikinije s kristalima na guzi koji oblikuju riječ "djeveruša". A upravo to me vodi do sljedeće točke.
5. Bikiniji ne smiju imati naramenice. Ne mogu imati grozne linije od sunčanja u haljinama bez naramenica.
6. Kreme sa zaštitnim faktorom: moramo osigurati da vi dame izgledate predivno i da zračite, a ne poput reptila. Pack pogotovo. 
7. Govori: Svi znamo što se dogodilo na Taylorinom vjenčanju. Zato, ako planirate držati zdravicu, molim pošaljite tekst na reviziju i odobrenje, najkasnije četiri tjedna prije vjenčanja.
8. Frizure: Ako se planirate ošišati, molim vas prethodno me izvijestite o svom novom izgledu, prije nego to učinite. To se odnosi i na bojanje kose. 
9. Prisutnost: Strogo je obavezna na svim događanjima ali učinit ću iznimke za pojedinačne slučajeve kako se budu pojavljivali. 
10. Tetovaže: Smatrajte da imate moratorij na buduće tetovaže sve do 5. lipnja. One od vas koje imaju vidljive tetovaže kontaktirat će privatno za uklanjanje istih. 

Zahvaljujem na vašem vremenu i što ste navedeno uzele u obzir. Svi bi se trebali držati ovih minornih zahtjeva i sigurna sam da ćemo imati vikend za pamćenje. 

Samo se šalim b***hes, tj. dijelom. Volim vas sve."

Je l' se ona stvarno šalila ili?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu
LIJEČNICI UPOZORAVAJU

Haraju crijevne viroze: Evo na što paziti i koji lijekovi pomažu

Županijska bolnica u Čakovcu građanima je poslala upozorenje da se čuvaju crijevnih viroza, koje su uobičajene u ovo doba godine, a karakteriziraju ih povraćanje, proljev, povišena temperatura i bol u trbuhu

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'
VELIKA OBITELJ

'Ovisna sam o djeci, imam ih 22 i nadam se imati 70 unučadi'

Najveća britanska obitelj ima puno posla, kod njih djeca imaju djecu, a oni sami imaju najmlađe dijete od samo 3 godine. Obitelj će postati još veća
Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda
PRONAŠLA I LJUBAV ŽIVOTA

Najdlakavija djevojka na svijetu je odrasla, evo kako izgleda

Djevojčica s Tajlanda, koju su vršnjaci nekoć nazivali 'vučica' i 'majmunsko lice', vjerovala je da je njezino stanje neće spriječiti da pronađe sreću. Na kraju je otkrila ljubav svog života