Obavijesti

Lifestyle

Komentari 23

Mladi Mjesec donosi važnu poruku za svaki znak Zodijaka

Mladi Mjesec donosi važnu poruku za svaki znak Zodijaka
4

Pod ovim mladim Mjesecom, psihologija i transformacije zauzet će središnje mjesto kod Bika, dok će Vaga biti posebno usklađena s onime što drugi u njezinom životu trenutno trebaju

VIDEO

Ovan

Prema astrologinji Kayse Budd, neki od vas možda se upuštaju u novo obrazovno iskustvo ili otkrivaju svježu strast unutar postojećeg obrazovnog programa. Drugi, kaže ona, možda planiraju ili kreću na međunarodno putovanje.

- Nekolicina Ovnova zapravo ima malo duhovnog buđenja ili ekspanzije - kaže ona, dodajući da bi također mogle nastati i romanse pod ovim Mjesecom, a pravni problemi koji se pojave će vam vjerojatno ići u prilog.

Moći ćete komunicirati glatko ili skladnije nego inače, dodaje Budd.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Pod ovim mladim Mjesecom, psihologija i transformacije zauzet će središnje mjesto kod Bika.

- Cijele ove godina, sve je ukazivalo na stabilan tijek promjena i razvoja za sve Bikove - objašnjava Budd.

Unatoč naporima da stvari držite utemeljenima i predvidljivima, ohrabruju vas da budete dinamičniji u svom rastu i evoluciji, prema Buddu.

Moglo bi doći do pozitivnih vijesti ili nove prilike koja će vam donijeti neku financijsku korist. Možda ćete moći reći svoju duboku istinu uz ovaj Mjesec ili doći do srži starijeg psihološkog problema ili zagonetke - kaže ona. 

Blizanci

Ovaj je mladi Mjesec usmjeren na veze za Blizance, koji, prema Budd, aktivira vaše odnose i povezivanja.

- Imate priliku izraziti istinu bliskom prijatelju, poslovnom suradniku ili romantičnom partneru - objašnjava ona, dodajući kako bi se mnogi od vas mogli oduprijeti toj želji jer bezbrižni Blizanci ne vole uvijek teže razgovore.

Međutim, ako se možete suočiti s izazovom teških razgovora, možda ćete osjetiti prekrasan osjećaj olakšanja, kaže Budd. Postoji prilika da poboljšate svoju vezu kao rezultat ranjivosti i transparentnosti pod ovim mladim mjesecom, napominje ona, dodajući da je ovo također dobro vrijeme za pronalaženje nove ljubavi. 

Oprez! Ova četiri horoskopska znaka bi se ovaj tjedan mogli odljubiti ili prekinuti svoju vezu
Oprez! Ova četiri horoskopska znaka bi se ovaj tjedan mogli odljubiti ili prekinuti svoju vezu

Rak

Ako brinete za svoje zdravlje, možda ćete se osjećati nadahnuto pod ovim mladim Mjesecom, prema Budd, jer ovo je sjajno vrijeme da se ponovno posvetite svom zdravlju, i mentalnom i fizičkom te pozitivnim navikama i služenju svojoj zajednici.

- Možda ćete imati novu priliku za posao ili službu, osobito onu koja ističe vaše komunikacijske vještine, kreativne talente ili osjećaj za stil - kaže ona, dodajući da bi se kod nekih Rakova mogla očitovati i dugogodišnja želja pisanja ili podučavanja. Energija ekspanzije, entuzijazma i duhovnosti prisutni su također u ovom Mjesecu.

Lav

Ovaj mladi Mjesec donosi ljubav, kreativnost i zabavu za Lavove.

- Dakle, ovo je posebno mjesec za vas, aktivira vaše srce, vaš osjećaj radosti i igre - kaže Budd te dodaje da ima potencijal ponovno vas povezati s vašom strašću i svrhom, a neki Lavovi će imati kreativne i romantične prilike koje počinju ili se razvijaju u ovom trenutku.

Drugi će se ponovno povezati ili zabavljati sa svojom djecom ili prijateljima, napominje.

- Prigrlite svjetliju stranu života i budite velikodušni sa ljubavlju i emocionalnim izrazima tijekom ovog mladog Mjeseca - ističe Budd.

Djevica 

Bilo da odlučite reorganizirati dom, povezati se sa svojom obitelji na nov način ili jednostavno uložiti svježu energiju i perspektivu u ta područja svog života, ovo je vrijeme da to učinite.

- Neki od vas možda su nedavno kupili ili uselili u novu kuću. Drugi će započeti projekt poboljšanja doma - kaže Budd.

Pokušajte pristupiti obitelji pa čak i susjedima sa spremnošću da budete fleksibilni i harmonični. Ovaj mladi Mjesec je vrijeme za pozitivno razmišljanje i zamišljanje da stvari funkcioniraju na najbolji mogući način za Djevice.

- Kad je ta vježba obavljena, otpustite se i prepustite se - kaže Budd.

Vaga

Budd naglašava da će biti prilike da poboljšate način na koji komunicirate s drugima, uključujući govorenje istine i usuđivanje da otkrijete više o sebi.

- Neki od vas možda imaju priliku poučavati ili objaviti nešto. Drugi bi mogli imati priliku pjevati, održati govor ili voditi neku grupu - kaže ona, dodajući da bi na dnevnom redu mogla biti i kratka putovanja.

Također bi moglo biti dobro vrijeme za početak terapije ili ponovno ulaganje u praksu vođenja dnevnika. Povezivanje s braćom i sestrama sada bi također moglo biti važno za neke Vage.

- Bit ćete posebno usklađeni s onim što drugi u vašem životu trenutno trebaju. Oslonite se na to i uložite malo pozitivne energije u svoje odnose. Vaša pozornost može biti posebno motivirajuća i od pomoći - dodaje Budd. 

Škorpion

Astrologinja napominje da je ovo snažno vrijeme za zarađivanje novca ili postavljanje namjera u vezi s financijama.

- Poduzimanje povoljnih koraka za poboljšanje financijske situacije ili osjećaja sigurnosti, emocionalno ili fizički, usklađeno je sa Škorpionima ovog mladog Mjeseca. Ulaganje novca, planiranje budućnosti, prodaja, poklanjanje stvari i općenito istraživanje trenutnog odnosa prema novcu, kao i vlasništvo je na dnevnom redu - kaže Budd.

Malo ćete popustiti od napetosti koju ponekad imate u ovom području života. Ponovno se posvetite projektima usmjerenim na komunikaciju koji su bili u drugom planu. Ako vas netko zamoli da predajete ili napišete nešto, pristanite, napominje ona.

Strijelac

Ovo je trenutak i mjesec za Strijelce, i bit ćete sretni da znate da je pozitivan. Prema Budd, mladi Mjesec, daje vam priliku za pravi novi početak. Bilo da se radi o novoj frizuri, novom poslu ili samo iznenadnom naletu energije, osjetit ćete želju da proširite svoje horizonte.

- Možda ste sada i pričljiviji nego inače - primjećuje Budd, dodajući da verbalnu energiju treba upotrijebiti za istraživanje i razvijanje, i pozitivan utjecaj. Ona kaže da biste se mogli osjećati još ekspanzivnije nego inače.

Kao takvo, ovo je povoljno vrijeme za duhovni rast, uvide i očitovanje za Strijelce. Oslonite se na dodatni sjaj i optimizam koji trenutno osjećate, napominje ona, i iako je za vaše snove možda potrebno malo više planiranja nego što zamišljate u ovom trenutku, poduzmite korake i nastavite strukturirati u hodu.

Divovske bebe: Ovih 5 znakova su najveći plačljivci Zodijaka
Divovske bebe: Ovih 5 znakova su najveći plačljivci Zodijaka

Jarac 

Ovo je dublji, tiši mjesec za Jarce, prema Budd. Kao takav, neki od vas sada možda gledaju vlastite aspekte koje su držali skrivenima.

- Možda ćete se morati pomiriti s nekim ponašanjima, navikama, starim ranama i perspektivama koje su manje produktivne, koje stvaraju poteškoće u vašim odnosima, negativno utječu na vaše zdravlje ili vas na neki drugi način koče - objašnjava ona.

Međutim, također možete biti spremni suočiti se i početi nadilaziti jednu ili više od ovih stvari pod utjecajem ovog ekspanzivnog Mjeseca.

Dodaje da bi Jarci mogli imati nešto više energije pa je dobro vrijeme za vježbanje, pokretanje projekata, promjene, bavljenje novim hobijem i razmišljanje o novom poslu, objašnjava ona. A ako trenutno imate troškove ili izazove, dodaje, napravite neke planove za rješavanje problema u sljedećih nekoliko mjeseci.

- Sada je vrijeme da uložite u svoju budućnost i postavite svoje namjere - napominje Budd. 

Vodenjak

Optimizam je u zraku za Vodenjake, sa snovima i društvenim interakcijama. Budd kaže da je ovo posebno snažan mladi Mjesec za vas.

- Ovo je stvarno dobro vrijeme za ispitivanje ciljeva, posebno onih koji nadilaze osobni i društveni utjecaj - napominje ona. Počnite razmatrati što možete učiniti kako biste doprinijeli svom gradu, svom radnom mjestu ili grupi prijatelja, predlaže ona.

- Možete li se pridružiti ili pokrenuti klub ili organizaciju? Možete li započeti iskustvo volontiranja? Koje male ili velike korake možete poduzeti da pomaknete svoje snove o ovom životu naprijed? - sve su ovo pitanja koja ona preporučuje da razmotrite.

Gledajte na izazove kao na inicijacije, koje vam pomažu poboljšati ono što ste ovdje da ponudite.

Iznenadit će vas tko je na vrhu: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, prema astrolozima
Iznenadit će vas tko je na vrhu: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, prema astrolozima

Riba

Ovaj mladi Mjesec usmjeren je na karijeru za Ribe. Prema Budd, mnogi će imat profesionalnu priliku ili priliku biti viđeni ili pokrenuti nešto novo profesionalno.

- Ovo je sjajno vrijeme za razgovore i snove vezane uz vaš posao - objašnjava ona, dodajući da ulažete u svoje društvene medije, povezujete se sa svojim klijentima ako imate posao i dijelite svoje trenutne misli, uvide i inspiracije s onima oko vas.

Trenutno ste u poziciji da budete viđeni i da pozitivno utječete na druge. Proširite svoju zonu udobnosti i pokrenite taj program ili ideju, predlaže ona.

Oslonite se na sve strahove koje ste imali, njegujte optimističan pogled i iskoristite ovaj energetski mjesec da nešto poduzmete, donosi MBG.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
'Zbog moje debljine, ljudi misle da mi je muž plaćeni glumac'
TRPI RUŽNE UVREDE

'Zbog moje debljine, ljudi misle da mi je muž plaćeni glumac'

Amerikanka je odlučila javno odgovarati svim okrutnim komentatorima koji ju pitaju je li njezin mišićavi suprug 'plaćeni glumac' te ju pitaju koliko ima novca te ima li životno osiguranje