Obavijesti

Lifestyle

Komentari 55

Mladoženji rekla što je učinila, a on ju šokirao: Imam mikrofon

Mladoženji rekla što je učinila, a on ju šokirao: Imam mikrofon

Potpuna otvorenost u vezi ponekad vas može i koštati. Naime, ova mladenka je na vjenčanju ispričala mladoženji kako je obavila veliku nuždu, ali nije znala da on nosi mikrofon

Ova poprilično neugodna situacija dogodila se na početku vjenčanja. Jedna mladenka iz Sjeverne Karoline je pred oltarom mladoženji rekla da ne može vjerovati da se to stvarno događa. Na taj njezin komentar mladoženja joj je rekao kako 'izgleda predivno', na što mu je ona odgovorila da je upravo obavila uistinu veliku 'veliku nuždu'.

POGLEDAJTE VIDEO:

I dok su oni nježno šaputali pred oltarom, mladenka nije niti slutila da njihov razgovor nije baš privatan. Ovu urnebesnu snimku s vjenčanja je na Twitteru podijelio mladoženja Luke Logan, nakon što je američki komičar Jimmy Fallon pozvao svoje pratitelje da podijele smiješne i zanimljive priče s vjenčanja.

Hit slika na internetu: Konj je u potpunosti zasjenio mladenku
Hit slika na internetu: Konj je u potpunosti zasjenio mladenku

Nakon što mu je rekla da se olakšala u toaletu prije vjenčanja, mladoženja ju je kroz smijeh upitao 'Što je tebi?', a potom joj je otkrio da nosi mikrofon. Nakon toga ga je mladenka nekoliko puta upitala: 'Zašto nosiš mikrofon?', a on joj je rekao: 'da bi snimio trenutke poput ovih'. Kasnije je objasnio da mu ga je stavio snimatelj zbog snimke vjenčanja.

Nakon objave, snimka je postala hit na internetu.

- Oženio sam poprilično fenomenalnu ženu - zaključio je Luke. On i njegova supruga danas su roditelji četverogodišnje djevojčice, a snimka s vjenčanja im sigurno nikada neće dosaditi, piše Daily Mail.