Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Moda u tranziciji: Top komadi uz koje se lakše čeka proljeće

Moda u tranziciji: Top komadi uz koje se lakše čeka proljeće

TAKO CHIC! Fashionistice znaju da su za stylish iščekivanje proljeća potrebne cool kožne hlače, kaputić, lepršava haljina. Najpraktičnije je odjenuti se slojevito...

VIDEO

U periodu kad godišnje doba ne zna kako bi se nosilo s vremenom, a ni vrijeme s godišnjim dobom, mi smo još neodlučniji kako se nositi s modom. Da si olakšamo problematiku jedne od dvije najvažnije sporedne stvari na svijetu, približna rješenja smo pronašli na zagrebačkoj špici i proučili kako stylish cure nose kombinacije zimskih i proljetnih komada.

Najpraktičnije je odjenuti se slojevito pa na terenu prema potrebi višak pospremiti u torbu. Lepršave suknje i haljine mogu se nositi uz guste čarape ili hulahopke. Uz njih se umjesto majica kombiniraju mekane proljetne veste u svijetlim i živim bojama. Povrh svega dobro dođe lagani kaput, baloner ili parka.

Ulica kao modna pista: Točkice i trapez ponovno su u trendu
Ulica kao modna pista: Točkice i trapez ponovno su u trendu

Sakoi se uz tanke majice ili bluze nose ispod kaputa ili tople pilotske kožne jakne. Sportske jakne od mekane felpe s kapuljačom, poput ne romantično razigrane s potpisom Ljupke Gojić, mogu se nositi i samostalno jer dovoljno griju, a i šteta je sakriti bogate detalje na rukavima. Traperice su praktične cijele godine, kao i kožne hlače kakve vole nositi frajerice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Torbica slavi individualnost, prestala je biti statusni simbol
Torbica slavi individualnost, prestala je biti statusni simbol

Praktična obuća za prijelazno razdoblje su tenisice od brušene kože i gležnjače s ukrasnim remenjem. Kao točka na “i” tu je popularan model “baker boy” kape koja se zimi nosila pretežno u tamnim bojama, dok je za proljeće poželjna u svijetlim i živim verzijama. Sunčane naočale nas štite od šoka zbog naglih promjena svjetlosnih uvjeta, a torba je tu da u njoj nosimo opremu za “prvu pomoć” i bez nje nipošto ne izlazimo iz kuće. 

MATEA KAJTAZ, studentica hotelskog i turističkog managementa i ANAMARIJA PAPP, studentica poslovne ekonomije

Svakodnevno se tako oblačimo, kažu prijateljice. Matea nosi kapu, naočale, jaknu, vestu i hlače Zara, torbicu Louis Vuitton i tenisice Isabel Marant. Anamarija nosi naočale Miu Miu, sako i bluzu Zara, traperice Dsquared2, torbu Louis Vuitton i tenisice Alexander McQueen.

MIRTA KOVAČ, ekonomistica

Nosim kaput Stefanel, haljinu Zara, torbu Lanvin i čizme Pollini. Spremila sam se za kavu s prijateljicama.

IVANA ČULJAK, slastičarka

Nosim jaknu Jolie Petite by Ljupka Gojić, haljinu Zara, torbu Replay, čizme Topshop i naočale Marc Jacobs, kaže Ivana dok žuri na Dolac po sastojke za kolače. 

ANTONIJA DOMDJONI, marketing & communication assistant i TEA JELONJIĆ, social media specialist

We woke up like this, kažu u glas Antonija koja nosi baloner, suknju i torbu Zara, vestu H&M, čizme Stradivarius i naočale Ray Ban te Tea koja se odlučila za kombinaciju iz Zare.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara