Obavijesti

Lifestyle

Komentari 257

Moja baka (64) ima 'pločice' i dobiva više 'uleta' od mene, dečki joj šalju slike penisa...

Moja baka (64) ima 'pločice' i dobiva više 'uleta' od mene, dečki joj šalju slike penisa...

Baka opsjednuta fitnessom dobiva više pažnje suprotnog spola nego njezina unuka. Lesley Maxwell (64) iz Melbournea na Instagramu objavljuje golišave fotografije i ima skoro 60.000 pratitelja

Lesley najviše voli odlaziti u teretanu sa svojom unukom Tiom, koja priznaje kako joj je baka prava konkurencija kada se radi o muškarcima.

POGLEDAJTE VIDEO: Zgodna baka kojoj se javljaju dečki od 18 godina

Pokretanje videa ...

- Zato što izgleda tako fenomenalno za svoje godine, prilično je zanimljiva muškarcima - rekla je Tia. 

- Javljaju mi se čak i dečki od 18 godina, što je uistinu smiješno. Ponekad su i prilično eksplicitni pa mi šalju slike svojih penisa. Sve to primam kao komplimente, super je što sam im uopće zanimljiva - kaže Lesley.

I dok je unuka Tia sretna zbog bake i pažnje koju dobiva preko Instagrama, Lesleyna kći Vanessa, koju fitness ne zanima, nije tako sretna zbog majčinih golišavih objava na društvenoj mreži.

- Ipak mi je to mama, nije da se radi o kćeri koja je tinejdžerica ili nečemu takvom. Ne želim da se promijeni, nego samo da malo 'smanji doživljaj' - kaže Vanessa.

Lesley svoje objave na Instagramu pak smatra dijelom posla, piše The Sun.

- Jako me zanima fitness i stalno sam u teretani u oskudnoj odjeći, ali uz to se i natječem pa sam navikla biti na pozornici u sitnom bikiniju. Nemam problema s pokazivanjem takvih fotografija. Ne sramim se svojeg tijela. Moram biti produkt toga u što vjerujem. Ne želim se pokrivati i ako želim pokazati svoje tijelo, pokazat ću ga. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš biti, zašto ne biti 'na vrhu svijeta' - zaključila je Lesley.

Odlučila je postati osobna trenerica s 48 godina te je te godine prvi put pobijedila na fitness natjecanju. Smatra da svoj mladolik izgled duguje upravo strogom fitness režimu i trenira najmanje pet puta na tjedan.  

U prošlosti je Lesley radila kao vizažistica i u promociji.