Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
33 komentara

Molimo vas, pomozite nam! Mi želimo i zaslužujemo živjeti...

Ovim preslatkim psima ni krivima ni dužnima, prijeti smrt. Nalaze se u skloništu blizu Karlovca i samo čekaju priliku da nekoga usreće. Pružite im šansu...

24sata
Foto: 24sata
33 komentara

Devet slatkih pasa možda neće doživjeti sljedeći rođendan jer im prijeti eutanazija. Abia, Ava, Aba, Kan, Link, Rubi, Rama, Mini i štenci trenutno se nalaze u privatnom skloništu u Utinji kraj Karlovca, a udruga "Udomi me Karlovac" nastoji im pronaći dobar dom. Trenutno tamo živi 47 štenaca i 40-ak odraslih pasa. Iako se psi uspavljuju nakon roka od 60 dana, udruga je izgradila siguran boks za 10-tak pasa koji uz uvjet doniranja hrane mogu ostati do udomljenja još godinu i pol dana.

Svi koji žele pomoći i udomiti psa mogu se javiti na kontakt brojeve 091/635 1586 ili 091/750 1202. 

Uvjeti kao i u svim skloništima nisu najbolji, naročito za štence koji najčešće dolaze odvojeni od majke i imaju jako slabe šanse za preživljavanje. Zato molimo čitatelje da umjesto da kupe psa udome kućnog ljubimca koji će im biti zahvalan cijelog života. 

Zahvaljujući našim čitateljima, velik broj pasa iz rubrike "Udomi me" je spašen i sretno udomljen, no svakoga tjedna primamo nove obavijesti o eutanaziji. Otvorite srca i pronađite još malo mjesta u vašem domu jer će vam oni vratiti svaki znak pažnje i ljubavi. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message