Lifestyle

Komentari 8

Možete li u roku od tri minute otkriti ovih pet skrivenih srca?

Možete li u roku od tri minute otkriti ovih pet skrivenih srca?

U ogromnom buketu ruža autori mozgalice sakrili su pet malenih srca. Trenutačni rekord za pronalazak skrivenih srca je tri minute. Otkrijte možete li oboriti taj rekord

Valentinovo je pred vratima, pa su mnogi odlučili osmisliti romantične mozgalice. Britanska tvrtka koja iznajmljuje kuće za odmor Sykes Holiday Cottages osmislila je izazovnu mozgalicu u kojoj trebate pronaći pet srca skrivenih u buketu ruža, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako se čini jednostavnim, riječ je o kompleksnom zadatku. Autori tvrde kako je za pronalazak svih pet srca potrebno najmanje tri minute. Pitanje je - možete li biti brži od toga?

Trik je u tome da su srca skrivena u peteljkama i listovima te malenim ružinim pupoljcima. Za one kojima treba mala pomoć, četiri srca su skrivena u peteljkama, dok se jedno zeleno srce sakrilo među listovima.

Ako se borite i ne možete otkriti niti jedno srce, pokušajte potražiti prvo u gornjem lijevom uglu slike, a zatim provjerite veće ruže.

Odustajete?

Evo rješenja:

Ne brinite ako niste baš uspjeli jer riječ je o kompleksnoj mozgalici. GalaBingo.com smislio je još jednu sličnu: među pticama na crtežu valja pronaći robina, pticu crvenih prsa.

Mnogi su škiljili pokušavajući pronaći rješenje na brzinu, no nije im pošlo za rukom. Pokušajte gledati u desni donji kut slike. Odustajete?

Evo rješenja:

Tvrtka GoSimplexTax dodala je šarolikom izboru mozgalica i onu u kojoj morate pronaći račun na pretrpanom stolu.

Šarena grafika krcata je uredskim priborom, a autori mozgalice tvrde kako je trenutačni rekord za pronalazak računa svega 13 sekundi. Mobitel, kalkulator, bilježnica, sve je izmiješano kako bi vam zadatak bio što teži.

Ako još niste pronašli odgovor, evo malene pomoći: potražite naočale na crtežu.

Odustali ste? Račun leži u gornjem lijevom uglu slike.


Easy Bathrooms bavi se pločicama i kupaonskom opremom, no smislili su izazov u kojem valja pronaći gumenu patkicu u odijelu Djeda Mraza. Snježna scena naizgled se čini jednostavnom, no zadatak je puno kompleksniji.

Autori otkrivaju da je trenutačni rekord za pronalazak patkice 42 sekunde.

Za one koji nemaju živaca, rješenje leži u gornjem desnom uglu.

Proteklih tjedana mnogi su se uzrujavali i zbog crteža kojeg je objavio Great Rail Journeys, a treba pronaći osam razlika. Oba crteža prikazuju vlak u Švicarskoj, a trenutačni rekord je 58 sekundi.

Crtež prikazuje Glacier Express koji sljedeće godine slavi 90 godina. Putuje kroz švicarske Alpe. Za brže rješenje provjerite brda, zgrade i drveće, no ako ste stvarno zapeli, evo rješenja:


Tvrtka GiftsOnline4You osmislila je mozgalicu inspiriranu dočekom Nove Godine, pa nude pregršt džepnih satova među kojima morate pronaći onaj na kojem nije pet minuta do ponoći.

Autori tvrde da je rekord devet sekundi. Ako ste već pri kraju sa živcima, provjerite donji desni kut na crtežu.


Evo rješenja:

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci