Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
članak

Mučite se sa sjeckanjem luka? Usavršite tehniku uz Ramsaya

Nakon što ogulite luk, nikad nemojte rezati korijen jer će početi ispuštati sokove i izazvati suze, objašnjava u videu tutorialu poznati britanski tv kuhar Gordon Ramsay

Komentari 5 Prikaži odgovore
Popularni
  • Popularni
  • Od najstarijeg
  • Od najnovijeg
  • Avatar croat25
    croat25

    što sve neće snimati..al nije to to ako ti ne idu suze..zato jer ja volim živjeti luksuzno..kad režem luk,idu mi suze :D

    Četvrtak, 12.01.2012. u 19:27
  • Avatar profinjena
    profinjena

    ma šibicu u usta...i nema suza

    Ponedjeljak, 13.05.2013. u 22:20
  • Avatar Lord_Blackadder
    Lord_Blackadder

    ..uh, koliko toga opsujem dok režem luk....

    Utorak, 14.02.2012. u 22:43
  • Avatar Dr.Gonzo.
    Dr.Gonzo.

    najvaznije od svega je imati dobar i ostar noz , onda se tako lako moze rezati

    Četvrtak, 16.02.2012. u 18:56
  • Default avatar - mhadina
    mhadina

    Postoje i kuhinjski rezači, sjeckalice kad treba kilu-dvije luka onda se barem duplo skrati vrijeme....a za ovo rezanje koristim najprije tanki nožić za šnitanje da mi se luk ne razdvoji pa onda veliki nož za sjeckanje na kockice

    Četvrtak, 25.04.2013. u 15:19
  • Ne slažeš se? Komentiraj!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.
Message