Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

VIDEO

 Ako želite povećati izglede za dobitak na lutriji, iskoristite savjete serijskih pobjednika. Naravno da ne postoje strategije ili taktike za sigurni dobitak na lutriji, ali pokojni Richard Lustig bio je sedmerostruki dobitnik nagrada i mnogi vjeruju kako je njegova taktika nešto što očito funkcionira. Objavio je i knjigu o svom pristupu lutriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trikovi za sreću: Mazite ljubimca, jedite čokoladu... 01:35

Dobitak na lutriji nije samo stvar sreće. Trebali biste pokušati razumjeti i naučiti neke od tehnika prethodnih dobitnika za osvajanje jackpota.

Evo zašto se neke žene osjećaju kao da nikad neće pronaći sreću
Evo zašto se neke žene osjećaju kao da nikad neće pronaći sreću

Postoji nekoliko strategija koje možete upotrijebiti kako biste povećali izglede za dobitak. Naravno, treba shvatiti da nijedna od ovih taktika ili ideja nije jamstvo osvajanja jackpota ili nagrade na lutriji.

To su jednostavno ideje i planovi koje su ljudi koristili prije, a koje su ti isti pojedinci smatrali korisnima kada je u pitanju dobitak.

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Ako želite povećati šanse za dobitak na lutriji, evo sedam savjeta koji mogu u u tome pomoći:

Kupite puno listića

Što ih više kupite, veće su šanse da ćete pobijediti. Jednostavno je, ali nedostatak ovoga je da ćete možda morati potrošiti mnogo novca da biste osvojili veliku nagradu. Ovisno o broju listića koje kupite, svaki od njih povećava izglede za dobitak.

Međutim, postoji mogućnost da ako potrošite puno novca na listiće u očekivanju osvajanja velike nagrade, iznos novca koji osvojite možda neće odgovarati iznosu potrošenom na listiće.

Odaberite brojeve koji nisu uzastopni

Na primjer, zamislite da igrate lutriju s pet dobitnih brojeva i možete odabrati do 55. Zbroj njih 5 trebao bi pasti između 104 i 176. Prema studijama, 70% lutrijskih nagrada ima svoj ukupni iznos u ovom rasponu.

Odaberite broj koji ne pripada istoj grupi brojeva ili završava istom znamenkom

Tako na primjer, nemojte odabrati 10 i 11, ili 10 i 20. Iako postoji šansa da ćete pobijediti, vrlo je mala vjerojatnost da će se znamenke ponoviti.

Ovih 7 stvari sretni parovi rade skupa: Jeste li vi među njima?
Ovih 7 stvari sretni parovi rade skupa: Jeste li vi među njima?

Potražite nepopularne igre koje se igraju u čudno vrijeme

Umjesto da igrate igre o kojima često čujete, s višestrukim dobitnicima i njihovim jackpotovima, pogledajte neke manje popularne igre. Ako igrate samo stvarno popularne igre, a bez više listića, jednostavno igrate one koje daju najmanju vjerojatnost dobitka. Odaberite manje popularnu igru s manje igrača kako biste povećali šanse za pobjedu. Dnevne igre, ili igre koje su dostupne samo stanovnicima neke države, su one u kojima stručnjaci sugeriraju da imate najbolje mogućnosti za pobjedu, unatoč nižim nagradama.

Ne zaboravite ni na srećke. Naravno da nisu tako primamljive jer nemaju velike jackpotove, ali pružaju najbolje izglede za osvajanje bilo koje nagrade.

Ne birajte brojeve na temelju rođendana

Neki odlučuju igrati određene loto brojeve ovisno o svom rođendanu ili rođendanu člana obitelji. Ako se to dogodi, dobit ćete samo brojeve u rasponu od 1 do 31, koji odgovaraju danima u kalendaru. Ako odaberete različite brojeve, veće od 31, možda nećete povećati šanse za dobitak, ali možete povećati šanse da ne podijelite nagradu ni s kim. 

Birajte neuobičajene brojeve

Ne zaboravite da svaki broj na lutriji ima jednaku šansu da bude odabran kao dobitni broj. Nijedan softver ne može točno predvidjeti dobitni broj. Međutim, ako koristite rjeđi broj, možete povećati šanse.

Igrajte prave igre

Možete sudjelovati u raznim lutrijskim igrama. Igrajte lutriju kako biste osvojili, pazite da igrate igre koje imaju najmanji broj listića kako bi bilo vjerojatnije da nitko drugi nema odgovarajuće brojeve.

Ovi savjeti i trikovi nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu pomoći primijeniti malu strategiju koja može pomoći, donosi Lotto.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S DANIJELOM TRBOVIĆ: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu
Srodna duša za svaki znak: Lav i Vaga su moćan par, a Djevica i Jarac nebeska kombinacija
ZAPISANO U ZVIJEZDAMA

Srodna duša za svaki znak: Lav i Vaga su moćan par, a Djevica i Jarac nebeska kombinacija

Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i sretnu vezu, a slično je i kod Bika. No, ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumijevanja i strasti