Obavijesti

Lifestyle

Komentari 178

Muke obdarenih: 'Penis veći od 25 cm lako može uništiti vezu'

Muke obdarenih: 'Penis veći od 25 cm lako može uništiti vezu'

'U početku je seks bio težak i morali smo upotrebljavati mnogo lubrikanta, a čak i tad je bilo bolno. S većim penisom morate eksperimentirati u seksu i isprobati više različitih poza'

VIDEO

Koliko je previše centimetara kad je o veličini penisa riječ? Kako je pokazalo jedno nedavno istraživanje, prosječna veličina penisa je između 12 i 16 centimetara.

POGLEDAJTE VIDEO: Kanađanin slika penisom

Pokretanje videa...

01:03

Budući da se uvijek priča o 'premalom', kolumnistica Sun-a Georgette Culley odlučila je popričati s četiri natprosječno obdarena muškarca i njihovim partnericama, da otkrije kako je to živjeti s 'prevelikim' penisom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Joe (22.8 cm)

Fotograf Joe O’Brien (31) živi s dugogodišnjom partnericom, šminkericom Jasmine Jones (24), u Wellingboroughu u Engleskoj.

- Nikada nisam znao za ništa drugačije, ali svjestan sam da je prema statistikama moj penis znatno iznad prosjeka, čak za devet centimetara - rekao je Joe.

Koji dio tijela prvi tuširate? To otkriva koliko ste dobri u seksu
Koji dio tijela prvi tuširate? To otkriva koliko ste dobri u seksu

- Za mene je veličina bitna, a zbog svoje sam uvijek u životu imao samopouzdanja, od presvlačenja u teretani pa do prvog seksa s novom curom. Mislim da je to razlog što sam uvijek imao zdrav seksualni život i puno partnerica. Ipak, ne mislim da je veličina ono što muškarca treba određivati. Svi u spavaćoj sobi vole različite stvari, a ipak je komunikacija na kraju ključ svake uspješne veze. Ipak, super je znati da mogu ugoditi djevojci u krevetu - zaključio je Joe, čija djevojka Jasmine smatra da je penis njenog dečka 'idealne veličine'. 

- Joe ima najveći penis od svih s kojima sam bila, ali to mi nije problem. Meni je savršene veličine i definitivno je poboljšao moj seksualni život. S većim penisom možete biti više eksperimentirati u krevetu, a i ne morate se oslanjati na predigru. Imala sam u životu nezaboravnih seksualnih iskustava, ali sada znam da često nisam u potpunosti uživala u seksu dok nisam upoznala Joea - kaže Jasmine.

Kris (20 cm)

Kladioničar Kris Dixon (23) živi s partnericom Sydnie Bradbury (21) i njihovom jednogodišnjom kćerkom u West Draytonu u Engleskoj. Kaže da je u životu zbog velikog penisa doživio neugodna iskustva. 

- Neke su se djevojke odbile seks sa mnom jer imam preveliki penis, a jedna je čak i završila u bolnici jer sam je ozlijedio. Sva ta iskustva su me uplašila - kaže Kris, te dodaje kako 'samo veliki penis nije garancija da će seks ženi biti dobar'.

- Zavidim momcima s penisom prosječne veličine, Ipak, uz pomoć sadašnje djevojke, otkrili smo koje poze za nas funkcioniraju - izjavio je.

Imate bolan seks? Zbog ova 4 razloga treba otići ginekologu
Imate bolan seks? Zbog ova 4 razloga treba otići ginekologu

Moj savjet obdarenim muškarcima koji brinu da bi mogli ozlijediti partnericu je da uspore u seksu i da se više posvete predigri - zaključio je Kris, a njegova partnerica Sydnie otkriva da joj je bio šok kad je prvi put ugledala njegov penis.

- U početku je seks bio težak i morali smo upotrebljavati mnogo lubrikanta, a čak i tad je bilo bolno. S većim penisom morate eksperimentirati u seksu i isprobati više različitih poza, a za mene je najbolje kad sam ja na vrhu, jer ga tad mogu kontrolirati. Kad smo se tek upoznali, Kris se brinuo zbog svoje veličine i bojao se da će me povrijediti, pogotovo jer je neke njegove bivše djevojke plašio seks s njim. Zbog toga je imao komplekse i trebalo nam je neko vrijeme da se opusti i da počnemo uživati u seksu. Sad imamo sjajan seksualni život, ali moramo biti oprezni. Ljudi pretpostavljaju da samo dečki s malim penisom imaju komplekse, ali Krisova je veličina negativno utjecala na njega - otkriva Sydnie.

Joe (24 cm)

Instruktor jahanja Joe Hutchins (23) iz Penryna u engleskom Cornwallu u vezi je sa studenticom Tally Hopkins (22).

- Odrastajući, uvijek sam morao nabavljati hlače prilagođene oko prepona, a tijekom godina sam naučio kako namjestiti penis dok jašem, što mi je i sad često bolno kod preskakanja prepona. Uvijek sam bio vrlo nježan prema partnericama, a bio sam i s djevojkama koje su doslovno plakale od boli tijekom seksa. Tally je nevjerojatna i jako strpljiva - kaže Joe, koji poručuje obdarenim muškarcima da se ne srame pitati za savjet. 

Njegova partnerica Tally krenula je vježbati jogu kako bi seks s Joeom postao ugodniji i bolji. 

Jeste li se prepoznali? Top 15 znakova da ste loši u krevetu
Jeste li se prepoznali? Top 15 znakova da ste loši u krevetu

- Prije nego što sam upoznala Joea, nisam se seksala s muškarcem s tolikim penisom, a kad sam ga prvi put osjetila, bilo je zastrašujuće. Pokušali smo se seksati, ali bilo previše bolno i morali smo stati. Nekoliko dana kasnije pokušali smo ponovo, ali opet nije bilo dobro, pa smo na kraju otišli kod liječnika koji je objasnio da samo pogled na nekog jako obdarenog kod žene može biti zastrašujuć, jer si možete stvoriti mentalne prepreke vezane za seks - priča Tally.

Liječnik joj je savjetovao jogu zbog fleksibilnosti i da ojača mišiće zdjelice te da isprobaju različite položaje. Također im je napomenuo da u početku uvijek koriste lubrikant, pa se par napokon poseksao tek nakon četiri tjedna vježbanja joge.

Albert (25.4 cm)

Građevinar Albert Pritchard (34) iz Romforda u Essexu, smatra da mu veličina uništava seksualni život i da zbog toga nema djevojku. Naime, on i njegova bivša djevojka prekinuli su zbog njegovog penisa. 

- Penis veći od 25 cm može uništiti veze. Volim seks, ali žene kažu da im je seks sa mnom previše bolan - kaže Albert i ističe da mu je veličina postala veliki problem. 

- U jednoj od prošlih veza bivša i ja stalno smo se svađali zbog toga i to nam je potpuno uništilo intimu, da smo na kraju i prekinuli. Nakon toga me je još me jedna djevojka ostavila zbog istog problema, ali barem je pokušala prihvatiti moju veličinu. Bili smo u savjetovalištu za seksualne probleme gdje su nam rekli da obavezno koristimo lubrikant, ali smo se uvijek osjećali kao da se pripremamo za kiruršku operaciju - ispričao je Albert i dodao:

Ovih 7 stvari nikada ne radite prije ili nakon vođenja ljubavi
Ovih 7 stvari nikada ne radite prije ili nakon vođenja ljubavi

- Kad se presvlačim u teretani drugi muškarci me gledaju s određenom dozom zavisti, ali kad bi znali kakav problem toliki penis uzrokuje, ne bi uopće bili zavidni - zaključuje Albert. 

POGLEDAJTE VIDEO O PROFESIONALNOM HEJTERU:

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 178
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi
Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...
ŠTO DONOSI VIKEND

Dnevni horoskop za subotu 20. travnja: Bik radi čistku među prijateljima, Vaga šarmira...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 20. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje