Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
1 komentara

Muškarac želi napraviti prvi korak ako mu je stalo

Tek je izašao iz veze, boji se da će opet biti povrijeđen, ne želi uništiti prijateljstvo samo su neki od izgovora iz palete "njemu baš i nije stalo"

Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ne dajte se navući i vi njega prvi nazvati. Ako mu se sviđate, on će nazvati vas. Jer, ako vi možete naći njega, bez obzira na to što ste izgubili cedulju s brojem telefona, može i on vas. Ako vas želi naći, naći će vas, objašnjavaju u svojoj knjizi “Njemu baš i nije stalo” Greg Behrendt i Liz Tuccillo. Poput svih žena i autorica knjige Liz Tuccillo željela je znati u kojem se smjeru odvija odnos s muškarcem kojeg je upoznala. Željela je imati kakvu-takvu kontrolu nad svime i nije se libila zvati svoje partnere prva. No dodaje - ni jedna od tih veza nije uspjela. Dok nije počela primjenjivati Gregovo objašnjenje “njemu baš i nije stalo”.
- Ako vas muškarac zove van, ako želi privući vašu pozornost, onda vi kontrolirate situaciju. Vi odlučujete. I to je divno jer više ne morate imati plan za osvajanje jer vas netko želi osvojiti samo zato jer ste vi vi. Prekrasni bez dokazivanja - ispričala je svoju priču Tuccillo. Nazovete li ga, a on ima izgovor već treći put, on vas samo na pristojan način odbija. Da mu je stalo, sve bi bilo u drugom planu, a vi u prvom.

BUDUĆNOST?! ŠTO JE TO?
Prije vas, on je imao svoj život u kojemu je planirao izlete, izlaske i putovanja s prijateljima. Ako i nakon nekoliko mjeseci ne spominje nikakva zajednička putovanja ili vašu budućnost, nije mu baš stalo. Da jest, već bi vas rezervirao.

NOĆ RAZOTKRIVA TAJNE
Viđate li se samo noću, tu nešto ne štima. Isto vrijedi i ako vas ni nakon nekoliko mjeseci nije odveo k sebi. Vjerojatno nešto krije, no vi zaslužujete imati dečka s kojim ćete dijeliti i dan i noć, a da mu je stalo, pokazao bi svoje gnijezdo.

GOSPODIN ODBIJANOVIĆ JE JASNO POKAZAO ŠTO HOĆE
Odbije li vas jednom za izlazak, moguće je da ima posla i da je nešto iskrsnulo. Odbije li vas drugi i treći put, prestanite ga zvati, upozorava Behrendt. Tako vam na pristojan način jasno pokazuje da nije zainteresiran, jer da jest, već bi se vidjeli.

TIP KOJI SE NE ŽELI VEZATI I BOJI SE OBAVEZE
Nakon nekoliko super spojeva rekao je da ste sjajni, ali da on nije spreman za vezu. No, kaže, možete se viđati. Preraste li to u vezu, a on i dalje tvrdi da se ne želi vezati, bježite. Moguće je da nikad neće biti spreman. Da mu je stalo, sve bi učinio za vas.

GOSPODIN ZAUZETI NIKAD NEĆE OSTAVITI ŽENU
On ima drugu curu ili ženu. Govori vam da je ona grozna, vještica, da ga ne razumije... No najveća je laž da će se razvesti, i to ubrzo, “samo morate biti malo strpljivi”. Prolaze li mjeseci, a od toga ništa, neće je ostaviti. A i da hoće, mogao bi to napraviti opet.

SAVRŠENI TIP ILI SAMO TIP KOJI IGRA NA VELIKO?
On osvaja brzo. Pažljiv je, romantičan, strastven i jako zainteresiran. Dok se vi ne zaljubite. Čim do toga dođe, on kreće u potragu za novom žrtvom, objašnjava Behrendt. Ne vjerujte riječima dok se ne uvjerite. Najbolje je promatrati djela.

TIP "SVE U ZADNJI ČAS" NEMA OZBILJNE NAMJERE
Od samog početka dogovara sastanke u zadnji trenutak ili ih otkazuje. Učestalo vas ostavlja da ga čekate dugo. Sve to pokazuje da vas ne poštuje, nema ozbiljnih namjera i da ga nije previše briga jeste li ili zapravo niste u njegovu životu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message