Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Muškarci moraju izaći i za vikend hodati u gaćama

Muškarci moraju izaći i za vikend hodati u gaćama
3

Muškarci žele da njihove tajne to i ostanu. Ne moraju baš svaki put podijeliti da njegov kolega ima ljubavnicu, da mu je rođak ostao bez posla...

VIDEO

Premda se žene kunu kako im čitav život nije dovoljan da spoznaju “što muškarci žele”, oni tvrde kako je taj odgovor krajnje jednostavan - baš poput njih samih. Visoko na listi želja je pravo da poneka tajna ostane tajnom. Ne mora baš svaki put podijeliti da njegov kolega ima ljubavnicu, da mu je rođak ostao bez posla... Svaki muškarac želi i podršku, osobito ako vuče važne životne poteze. Sprema li se dati otkaz, a vi mu pokažete kako ćete zajedno prebroditi teškoće, bit će neizmjerno zahvalan. Muškarcu je za sreću potrebno i nekoliko praktičnih stvari, primjerice, “dozvola” za kupnju autonavigacije, kako više nikad ne bi morao slušati komentare poput “nedužnih” pitanja: “Mislila sam da znaš put?”. Naravno, tu je i potreba da s vremena na vrijeme izađe s muškim društvom, a da ne mora pisati molbe prije te detaljne izvještaje poslije večeri s prijateljima. A poput zraka koji diše, on treba i malo prostora ako njegova momčad gubi. Umjesto tješenja “dogodine će prvenstvo zasigurno dobiti naši”, treba ih pustiti da jecaju u tišini. Oni žele i da im partnerica barem ponekad prihvati kako joj nova frizura nije “senzacionalna” nego samo “dobra”. Prihvati li žena navedeno, ostaje nada da će biti spreman čuti i njenu listu želja. Koja je barem dvostruko duža od njihove.

VOLE I POŠTUJU NJENU NEOVISNOST
Muškarcima su najzanimljivije žene koje osim njih i njihove veze imaju i neke druge interese - posao, sport, umjetnost. Time pokazuju originalnu narav, neovisnost i svoj unutarnji pokretač, tj. da je ravnopravni partner.

U VEZI TRAŽE I PRIJATELJICU
Više od 60 posto muškaraca u nedavnom istraživanju izjasnilo se kako im je najvažnija stvar u vezi prijateljstvo. Također, istaknuli su i da su ukusi muškaraca podložni nepredvidivim promjenama.

NJOJ PRIJATELJI, NJEMU RAČUNALO
Muškarci sreću traže svakodnevnim boravkom za računalom, dok ženama osmijeh na lice vraćaju susreti s prijateljima i obitelji, pokazala je australska anketa. I muškarci vole druženje, no samo ako su raspoloženi za njega.

ŽELE ZADRŽATI TRAČAK SLOBODE
Muškarcima je potreban osjećaj da mogu biti svoji. U vezama žele slobodu da mogu činiti stvari koje su radili dok su bili samci, primjerice, priuštiti si da čitav vikend provedu u boksericama, kao njihov mali akt bunta.

ŽELE DOBRU BRIGU O DOMU
Sve više muškaraca traži tradicionalne vrijednosti, pokazala je britanska studija. Najviše cijene brigu o domu (44 %), kuhanje (39 %), čišćenje (33%), dobru majku (31 %) i slušanje (31%).

ŽELI VJEROVATI DA JE ZABAVAN
Muškarci vole čuti ženski smijeh. Po mogućnosti, nakon što ispričaju nešto što smatraju smiješnim. Možda je Seinfeld zabavniji, no za vezu je dobro ohrabriti ih smiješkom pa i salvom smijeha.

NA POGREŠKE IH TREBA UPOZORITI NEPRIMJETNO
Svaki muškarac će biti zahvalan družici koja ga upozori na tragično lošu spareno odijelo s kravatom. Vole djelovati samostalno, no žena koja uspije neprimjetno voditi postaje dragocjeni partner.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Medvjedica Asfaltina odustala od napada i pustila me da se igram s njenim mladuncima
MEDO, BRUNDO...

Medvjedica Asfaltina odustala od napada i pustila me da se igram s njenim mladuncima

Autor i fotograf Krunoslav Rac (49) rođeni je Slavonac, ali već 20 godina fotografira medvjede po velebitskim šumama. Radio je i reportaže iz Kutereva, a nedavno je izdao četvrtu knjigu

Dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja: Djevice će ići u šoping, a Vodenjaci bi mogli kupiti kuću
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja: Djevice će ići u šoping, a Vodenjaci bi mogli kupiti kuću

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 15. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
ANKETA: Najmanje koliko novca bi trebalo dati za krizmu?
ZANIMA NAS VAŠE MIŠLJENJE

ANKETA: Najmanje koliko novca bi trebalo dati za krizmu?

Kako se radi o velikom koraku za dijete, običaj je i darivati ga izdašnije, a najčešće se daje novac. Ispunite anketu i u komentarima nam napišite što ste vi dobivali kao djeca