Obavijesti

Lifestyle

Komentari 61

Muškarci otkrili što misle kada kažu za ženu da je loša u seksu

Muškarci otkrili što misle kada kažu za ženu da je loša u seksu

Pasivnost mi je grozna, kada kao da nema pojma o vlastitom tijelu i što joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reagira, jedan je od komentara

VIDEO

Koliko je netko dobar ili loš u krevetu - o tome bi se dalo raspravljati, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično - i obrnuto. Seks bi trebao biti nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na višu razinu intime i emocija, no ne misle svi tako. 

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekome drugome, da je ona loša u krevetu. Oni koji to rade zapravo više govore o sebi nego o njoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Susjedi se žalili na glasan seks 00:31

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu smatrati nedovoljno kvalitetnim:

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neugodno skinuti se pred partnerom ili voditi ljubav s upaljenim svjetlima. To samo pokazuje da smatraju kako nisu dovoljno lijepe i savršene, i toga se srame. To pak vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da se zapravo u krevetu ne mogu opustiti.

Čak i celibat može biti seksi: Evo kako u raznim godinama života iskoristiti njegove blagodati
Čak i celibat može biti seksi: Evo kako u raznim godinama života iskoristiti njegove blagodati

Nitko nije savršen! Takav čovjek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane, i svi bi toga trebali biti svjesni i prihvaćati, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voljet će i sve njezine mane. Zato, opustite se i dopustite svojem partneru da upozna vaše tijelo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i odjenite seksepilan komad donjeg rublja. Osjećat ćete se samouvjerenije i privlačnije, a samim time i opuštenije. 

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucjenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kojeg tipa, a posebno ovakvog, ne može završiti dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvjesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lijepa riječ bi trebale biti stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate posve zapostaviti svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Ako mislite da znate osjetiti kad je partnerica doživjela orgazam, vjerojatno se debelo varate
Ako mislite da znate osjetiti kad je partnerica doživjela orgazam, vjerojatno se debelo varate

Također, nemojte si dozvoliti da po kući stalno hodate, na primjer, prljave i raščupane kose, u poderanoj trenirci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako si to dopustite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osjećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život. 

Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živjeti gotovo u celibatu. Ne čekajte pogodno raspoloženje za seks kako bi do njega došlo, već se potrudite - ako niste u tom raspoloženju, to promijenite. 

Dodirujte se međusobno, masirajte, upalite pokoju svijeću, pustite laganu, senzualnu muziku, natočite si vino, gledajte jedno drugome u oči... Upravljajte svojim vremenom i događajima onako kako vi želite. Ne čekajte da se nešto dogodi slučajno, pa tako ni seks!

Neki muškarci su za portal revelist.com ispričali što im smeta kod žena:

  • Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.
  • Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o vlastitom tijelu i što joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reagira i kada ne mogu dobiti povratnu informaciju je li nešto dobro ili nije. 
  • Ako žena glumi, to me skroz ohladi.
  • Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tijekom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.
  • Nije nimalo ugodno kada vas uspoređuje s bivšim dečkom. Meni osobno ne smeta što je prije mene imala druge, ali ne želim o tome razmišljati.
  • Smeta mi nedostatak komunikacije prije ili tijekom seksa. Ako joj je nešto lijepo ili nešto želi, volio bih da mi to kaže.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje