Lifestyle

Komentari 49

Muškarci s ova dva ljubimca će najvjerojatnije varati u vezama

Muškarci s ova dva ljubimca će najvjerojatnije varati u vezama

Studija 'Moggy or Doggy' pokazala je kako vlasnici dva simpatična ljubimca imaju najveću vjerojatnost da će varati. U studiji su upravo oni imali najviše afera u vezama

Nevjera može promijeniti vaš odnos iz korijena, pretvarajući nekoć sretan par u par pun bijesa i ogorčenosti. Iako partnera mogu odati određene stvari koje on radi, primjerice, ostajanje do kasnih noćnih sati u uredu ili mobitel koji je apsolutno stalno uz njih. Osim toga, postoji jedan čimbenik o kojem vjerojatno nikada niste razmišljali, a to je kućni ljubimac - on može odrediti vjerojatnost za vjernost vašeg partnera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema studiji u kojoj je sudjelovao 2991 neoženjeni muškarac, a koju je provela web stranica za kućne ljubimce 'Moggy or Doggy', 64 posto muškaraca koji posjeduju zečeve rekli su da su imali barem jednu aferu dok su bili u vezama.

Međutim, vlasnici zečeva također su bili među izdašnijim vlasnicima kućnih ljubimaca, a 73,4 posto ih je reklo da plaćaju spoj djevojkama, 25,2 posto ih je reklo da će podijeliti račun, a samo 1,4 posto je reklo da očekuje da će njihov spoj platiti djevojka.

Muškarci s hrčcima također varaju.

Studija Moggy or Doggy pokazala je da je 53 posto vlasnika hrčaka priznalo da su imali aferu.

Uz to, vlasnici hrčaka također su dobili visoke ocjene za velikodušnost, 70,1 posto ih je reklo da obično plaćaju svoje spojeve, a 67 posto ih je reklo da će donijeti cvijeće na prvom spoju.

Vlasnici pasa su najvjerniji.

Psi su odani, a isto se može reći i za njihove vlasnike. Samo 30 posto vlasnika pasa reklo je da su imali aferu.

Vlasnici pasa, njih 76,8 posto ih je reklo da obično plaćaju spojeve, a 66 posto ih je reklo da bi dali cvijeće na prvom spoju.

Studija je pokazala da su muškarci bez kućnih ljubimaca imali najmanje afera, a samo 29 posto ih je priznalo da su varali, piše Best Life Online.

Najčitaniji članci