Lifestyle

Komentari 36

Muškarci su poludjeli za njom: Možete li vjerovati da ima 50?

Muškarci su poludjeli za njom: Možete li vjerovati da ima 50?

Maya Spielman redovito na TikToku objavljuje videozapise koji pokazuju njezine mladenačke obline u uskim mini haljinama i bikinijima - i nitko ne može vjerovati da je zagazila u šesto desetljeće

Ne može se poreći moć lijepe žene, a jedna posebno privlači pažnju obožavatelja zahvaljujući svom izgledu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Maya Spielman redovito na TikToku objavljuje videozapise koji pokazuju njezine mladenačke obline u uskim mini haljinama i bikinijima - i nitko ne može vjerovati da ima 50 godina. Ljudi koji gledaju njene videozapise misle kako ona ima dvadeset ili trideset godina, ali Maya je puno starija - i ne boji se to priznati.

Ova brineta proslavila se na temelju svog izgleda, a muškarci su jednostavno poludjeli za njom. 

Mnogi hvale njezin izgled u komentarima:'Ti si najljepša pedesetogodišnjakinja koju sam vidio u životu', dok se drugi nadaju takvom izgledu u 50-ima.

'Ti si san svakog muškarca' napisao je jedan dečko u komentarima, a s njim su se i mnogi drugi složili.

Maya kaže kako na dnevnoj bazi dobiva milijun komplimenata, a najčešći su da je 'savršena, prekrasna i lijepa'. Osim što izgleda zadivljujuće u 50-ima, Mayi u tim godinama ne smeta nositi ni mini haljine, a ni bikini te svoju figuru ponosno pokazuje.

Mnogi su je pitali koje su njezine tajne mladolikog izgleda, a iako nije puno otkrila, rekla je da 'glumatanje mladosti' sigurno pomaže.

Njezina odjeća i poze možda se mijenjaju iz isječka u isječak, ali jedno uvijek ostaje isto - a to je da joj nitko ne vjeruje da ima okruglih 50, piše The Sun. 

Najčitaniji članci