Lifestyle

Komentari 12

Na limenci pive prepoznala psa kojeg je izgubila prije tri godine

Na limenci pive prepoznala psa kojeg je izgubila prije tri godine

Mješanka Hazel nestala je iz dvorišta Monice Mathis prije tri godine. Vlasnica ju je od tada pokušala pronaći, a nedavno ih je konačno spojila humanitarna priča i jedna limenka pive

Bila je u dvorištu na uzici i krenula sam po nju, no nestala je iz dvorišta - opisala je za ABC Monica Mathis iz Iowe. Mješanki terijerke Hazel nije bilo traga. U međuvremenu, Monica se iz Iowe odselila u Minnesotu, a tijekom godina blijedila je uspomena na Hazel, piše Msn.

POGLEDAJTE VIDEO:

A onda ju je prepoznala na limenci pive. Naime, pivovara iz Floride Motoworks Brewing u suradnji s lokalnim skloništem za napuštene životinje na limenkama je objavljivala fotografije ljubimaca u nadi da će ih netko udomiti.

Fotografije su počeli objavljivati u siječnju. Na svakoj je limenci bila fotografija nekog psa iz lokalnog skloništa te informacije o životinji kao i ideje oko napretka rada skloništa kako bi im ljudi donirali novac.

Mathis je primijetila u medijima reklame za pivo, a učinilo joj se kako prepoznaje jednu od fotografija.

- O moj Bože, ovaj izgleda kao moj pas. Mislim da je to moj pas - kazala je ona novinarima dodajući da nema pojma kako je Hazel dospjela do Floride.

Kontaktirala je sklonište Manatee County u kojem je Hazel boravila, a oni su zatražili dokaz da je zaista riječ o njezinom psu.

- Poslala sam im sve što sam mogla pronaći, sve fotografije, kako bih zaustavila postupak udomljenja koji je bio u tijeku. Bojala sam se da ću je opet izgubiti - nastavila je Monica.

Sklonište je prihvatilo njezine dokaze i nakon tri godine, Mathis i Hazel će se ponovo susresti, taman na vrijeme da proslave Hazelin sedmi rođendan. Sklonište je pristalo financirati troškove prijevoza kako bi psa prevezli iz Floride u Minnesotu.

- Bila sam oduševljena, plakala sam. Doživjela sam potpuni emotivni slom - zaključila je Monica koja jedva čeka da joj se Hazel pridruži i konačno vrati doma.  

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci