Lifestyle

Komentari 22

Na Novom Zelandu porasla prodaja seksualnih pomagala

Na Novom Zelandu porasla prodaja seksualnih pomagala

Sex shop na Novom Zelandu utrostručio je prodaju seksualnih igračaka za vrijeme karantene. Uz to, porasla je i prodaja kondome, lubrikanata, menstrualnih šalica, društvenih igara za odrasle...

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

U IZOLACIJI PORASLA PRODAJA PILULA ZA DAN POSLIJE ZA 122%

Na Novom Zelandu proizvodi koji sve više nestaju s polica tijekom globalne pandemije koronavirusa su seks igračke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

The Guardian piše da se, 48 sati prije nego što je Novi Zeland 25. ožujka proglasio karantenu, prodaja seksualnih igračaka utrostručila u sex shopu Adult Toy.

Glasnogovornica sex shopa Adult Toy Emily Writes, rekla je za Insider da je prodaja također porasla u međunarodnim okvirima, a ona smatra da je to zbog medijskog izvještavanja.

Seks trgovina ostala je otvorena jer vlada smatra kako je to trgovina s neophodnim uslugama jer prodaje medicinske proizvode i kondome, a osoblje radi od kuće.

- Čini se da žene pogotovo razmišljaju 'dobro, sama sam kod kuće, tako da je ovo najbolje vrijeme da isprobam nešto novo' - rekla je Emily.

Emily očekuje porast prodaje seksualnih igračaka koje mogu međusobno komunicirati. Takve igračke imaju mogućnost povezivanja putem aplikacije, Bluetootha ili videozapisa kako bi ih parovi mogli koristiti čak i ako nisu zajedno.

Uz seksualne igračke, porasla je i prodaja kondome, lubrikanata, menstrualnih šalica, društvenih igara za odrasle i sredstva za čišćenje igračaka.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

ŽIVJELA JE U STANJU KONSTANTE 'NAPALJENOSTI', A SEKS NEMOGUĆ

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:


 

Najčitaniji članci