Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ponudili ležaljku za drijemanje ispod stola

Na poslu nemate gdje drijemati u miru? Zašto ne ispod stola...
1

Klasična mreža za izležavanje kakvu mnogi imaju na moru, sad dolazi u paketu s radnim stolom i mehanizmom na koji se može prikvačiti, kako biste u pauzi od posla ispod njega mogli drijemati

VIDEO

Napokon postoji rješenje za one koji vole odrijemati na poslu, a nemaju gdje uloviti malo mira! Tvrtka po imenu Human Solution već godinama izrađuje specijalizirani uredski namještaj, uz niz  praktičnih dodataka i nedavno je promovirala 'Under Desk Hammock' - viseću mrežu koja se može objesiti ispod stola, u kojoj možete odrijemati ili u miru čitati knjigu tijekom pauze.

POGLEDAJTE VIDEO: Žene na poslu podnose veći stres

Pokretanje videa...

00:12

Autori ideje tvrde da se može koristiti čak i tijekom posla: Samo se uvalite unutra, stavite laptop u krilo i primite se posla.  

To je, zapravo, klasična viseća mreža kakvu inače mnogi imaju na moru, pa se i ova može koristiti i u toj prilici. No, umjesto da ju vežete za dva stabla ili stupa u blizini, na poslu ju treba prikvačiti na okvir radnog stola, pomoću posebnog mehanizma. 

Viseće mreže dostupne su zasad samo u plavoj i sivoj boji, a stižu u praktičnoj vrećici za pohranu, koja može poslužiti i kao spremnik za vaše stvari (telefon, čašu, bocu s vodom i slično). Izrađena je od  najlonske tkanine za padobrane, pa je dovoljno izdržljiva da podnese težinu od 180 kilograma.

Pauza od posla: Alpinisti ležali na vrhu katedrale i uživali
Pauza od posla: Alpinisti ležali na vrhu katedrale i uživali

Međutim, iz tvrtke  upozoravaju da je, u slučaju da mrežu koristite ispod stola, granica 90 kilograma, jer veća težina može ugroziti strukturu vašeg stola.

E, sad: Glavni je nedostatak ove ležaljke to što je namijenjena samo za korištenje sa stolovima kompanije Uplift, također marke Human Solution. Naime, na tim stolovima nalaze se rupe i sidreni dijelovi koji su osmišljeni za vješanje ležaljke. Osim toga, stol se može i podići dok ste u visećem položaju.

Naravno, uvijek postoji mogućnost da probušite rupe na vlastitom stolu i smislite kako objesiti ležaljku, no pripazite da ne završite na leđima.

Recenzenti ležaljke kažu da je najprikladnija za osobe niže od 175 centimetara, jer ljudi viši od toga trebaju zauzeti položaj fetusa, koji nije ugodan dulje od 20-30 minuta, ili pustiti da im noge vise izvan mreže, što također nije ugodno. 

Da bi bilo bolje na poslu: Kada i koliko pauza bi trebali uzimati?
Da bi bilo bolje na poslu: Kada i koliko pauza bi trebali uzimati?

Dugoročno gledano, ovakva se ležaljka može isplatiti. Ne samo da će vas 'podsjetiti' na to da treba uzeti pauzu, nego i pružiti mogućnost da predahnete na radnom mjestu i tako  budete u mogućnosti bolje se usredotočiti na posao. 

Ako kupite Uplift radni stol, ležaljka dolazi s njim i već instaliranim sustavom za vješanje, a ako ju želite kupiti odvojeno, stoji nešto više od 55 dolara, odnosno oko 380 kuna, prenosi Bored Panda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje